P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 13 Temmuz 2020 #41 bulenttufenkci dedi: Herhangi bir kronik rahatsızlığınız var mı? Bunun dışında düzensiz uyku, stres, aşırı aktif olma gibi durumlar ile metabolizmanızın hızlı çalışıyor olması kilo almanızı engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok az uyuyorum. Ama elimde değil. Her sabah mutlaka 6'da kalkarım. Vücudum alışmış. Kalktıgımda da yatamıyorum.
bulenttufenkci dedi: Herhangi bir kronik rahatsızlığınız var mı? Bunun dışında düzensiz uyku, stres, aşırı aktif olma gibi durumlar ile metabolizmanızın hızlı çalışıyor olması kilo almanızı engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok az uyuyorum. Ama elimde değil. Her sabah mutlaka 6'da kalkarım. Vücudum alışmış. Kalktıgımda da yatamıyorum.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #42 AB7SS dedi: Hocam ben yaşıma göre ve boyuma göre de zayıfım. 1.70 boy 45 kilo. Yaşım 14. ben bu işten hiçbir şey anlamadım . Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Öyle kalacaksınız. Benim ablam 28 yaşında. Ben 54 kiloyum o 50.
AB7SS dedi: Hocam ben yaşıma göre ve boyuma göre de zayıfım. 1.70 boy 45 kilo. Yaşım 14. ben bu işten hiçbir şey anlamadım . Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Öyle kalacaksınız. Benim ablam 28 yaşında. Ben 54 kiloyum o 50.