FBI'ın kullandığı dizüstü bilgisayarlar neden hantal?

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Ordu, polis, inşaat alanları gibi dış mekan mesleklerinde yaygın olarak "saha" koşullarında kullanılan dizüstü bilgisayarlar, Panasonic Toughbook ailesinin çeşitli modellerinden biridir.

panasonic.jpg


Kazara düşmelere, hava koşullarına, toza vb. karşı "sağlamlaştırılmıştır" ve kullanışlıdırlar çünkü tipik ev/ofis ortamınıza göre hasar görme olasılıklarının çok daha yüksek olduğu koşullarda kullanılırlar. Bu cihazları dünyanın her yerinde kullandım ve kullanıldığını gördüm. Kişisel kullanım için istediğim her şeyden çok daha hantal olsalar da sağlamlıkları bu koşullarda karşılığını veriyor. ~Andy Burns - Uçuş Görevlisi / Amerika Birleşik Devletleri Donanması'nda Havacı (USN) ( 1995 - Günümüz)
 
ordu, polis, inşaat alanları gibi dış mekan mesleklerinde yaygın olarak "saha" koşullarında kullanılan dizüstü bilgisayarlar, panasonic toughbook ailesinin çeşitli modellerinden biridir.

Eki Görüntüle 763932

kazara düşmelere, hava koşullarına, toza vb. karşı "sağlamlaştırılmıştır" ve kullanışlıdırlar çünkü tipik ev/ofis ortamınıza göre hasar görme olasılıklarının çok daha yüksek olduğu koşullarda kullanılırlar. Bu cihazları dünyanın her yerinde kullandım ve kullanıldığını gördüm. Kişisel kullanım için istediğim her şeyden çok daha hantal olsalar da sağlamlıkları bu koşullarda karşılığını veriyor. ~Andy Burns - uçuş görevlisi / Amerika birleşik devletleri donanması'nda havacı (usn) ( 1995 - günümüz)

Ne varsa eskilerde var demiş atalarımız.
 

Geri
Yukarı