FC 24 açılmıyor 'bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: Cheat Engine' hatası verdi

İşletim sistemi
Windows 11

exel3475

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 6700XT
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Cheat table açtıktan sonra bu hatayı verdi. Yalnızca kariyer modu oynuyorum.

Cheat Engine oyunu bozuyor o zaman. Kapatıp oyna. Belki cheat engine nin eski sürümlerini kullanıyorsundur. Güncel değilse günceli kur. Güncelse oyunu bozuyor büyük ihtimalle, kapatıp gir eğer açılırsa cheat engine oyunu bozuyordur. Giremezsin oyuna. Ama önce sürüme bir bak.

Cheat Engine oyunu bozuyor o zaman. Kapatıp oyna. Belki Cheat Engine'nin eski sürümlerini kullanıyorsundur. Güncel değilse günceli kur. Güncelse oyunu bozuyor büyük ihtimalle, kapatıp gir eğer açılırsa Cheat Engine oyunu bozuyordur. Giremezsin oyuna. Ama önce sürüme bir bak.

Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikmen Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.

Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikmen Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.
Kapatıp gireceksiniz mecburen.

Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun Cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikman Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.

Bende de aynı hatayı veriyor FC 24'te kariyer modunda kovulmamak için indirmiştim oyunun açılma ekranında hata veriyor bende çözemedim kariyerde hep boş boş görevleri yapmadığım için kovuyorlar.

Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun Cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikman Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.

Aynı hatayı alıyordum. EA üzerinden oyunu repair ettiğim zaman sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı