FC 24 "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası nasıl çözülür?

MrOzkan02

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben fc 24'e konsol ile girmek için ds4windows adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulama konsolun algılanmasını sağlıyor ve uygulamayı açmadığımda konsol oyunda hiçbir tepki vermiyor. Ben her gün rahatlıkla fc 24'ü bu uygulama ile açabiliyordum ama dün fc 24'e girerken: "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası verdi bende ds4windows'u kapatıp girdim oyun açıldı ama konsol algılanmadı yani ds4windowsu açmam lazım bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Hata fotoğrafı:
1724236172589.png

Hocam bende konsolu algıladı fakat tuşları ayarlarken algılamadı PS4 kolu olduğundan mı?

Hocam yok muhtemelen PS4 konsolu olduğundan değildirde, sorunu tam olarak anlayamadım tuş ataması mı yapamıyorsunuz eğer yapamıyorsanız yukarıda kutucuklar olacak onlarda tik işareti varsa kaldırıp yoksa tik atıp da bir deneyin.

Steam sürümüyse Steam'den Geniş ekran modunu açın (PS veya Xbox butonuna iki kere tıklayın). Geniş ekran penceresinde oyunu kontrolcüyle kütüphaneden açın. Epic Launcher hakkında bilgim yok, oyunu Steam'de sahibi olanlar bunu deneyebilir.

hocam bende aynı durumdan muzdaripim ve senin yaşadığını yaşıyorum oyunu düzelir diye birkaçe kez sildim yükledim ancak herhangi bir değişme olmadı ytden anti cheat videolarını aizledim ama hiçbiri düzeltmedi herhangi bir çözüm yolu bulursanız bana instagram üzerinden lütfen ulaşırsan sevinirim herhangi bir alternatif uygulama bulursanda gene haber beklerin instagram :alierensaner

Steam sürümüyse Steam'den Geniş ekran modunu açın (PS veya Xbox butonuna iki kere tıklayın). Geniş ekran penceresinde oyunu kontrolcüyle kütüphaneden açın. Epic Launcher hakkında bilgim yok, oyunu Steam'de sahibi olanlar bunu deneyebilir.

Hocam benimki EA deen alındı ben ne yapayım acaba?

Merhabalar, ben fc 24'e konsol ile girmek için ds4windows adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulama konsolun algılanmasını sağlıyor ve uygulamayı açmadığımda konsol oyunda hiçbir tepki vermiyor. Ben her gün rahatlıkla fc 24'ü bu uygulama ile açabiliyordum ama dün fc 24'e girerken: "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası verdi bende ds4windows'u kapatıp girdim oyun açıldı ama konsol algılanmadı yani ds4windowsu açmam lazım bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Hata fotoğrafı:
Eki Görüntüle 2290001
aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulamadım. ne kadar anticheatle alakalı çözüm videolarını izlesem de bir çözüme ulaşmadı. ben de epicten almıştım oyunu çözüm yok :(

Hata fotoğrafı:
Eki Görüntüle 2290001
şu soruna hala çözüm bulamadık mı gerçekten sadece dualshock bağlamak için dünya üzerinde DS4 mü var. şaka gibi.

Hata fotoğrafı:
Eki Görüntüle 2290001
arkadaşlar kime ne kadar faydası olur bilmiyorum ama kolu usb ile pcye bağlayıp oynamayı bi deneyin bende oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı