FC 24 club yapay zeka ayarlanabilir mi?

FLYFLOOD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: 𝐀𝐒𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐌-𝐇𝐕𝐒
İşlemci: 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟓𝟎𝟎
Ekran Kartı: 𝐒𝐚𝐩𝐩𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐞 𝐑𝐗 𝟔𝟔𝟓𝟎𝐗𝐓
Ram: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟏𝟔𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳
Ssd: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟓𝟏𝟐𝐆𝐁 𝐌.𝟐
Monitör: 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝟐𝟒𝟏𝟖𝐂𝐅 𝟏𝟖𝟎𝐇𝐳 𝟏𝐦𝐬
Merhaba, arkadaşımla bir süredir club oynuyoruz fakat yapay zeka sağ olsun oyun zevkimizi bozuyor. Rakiplerin defansı bizi Full markaj altına alırken bizim defanslar daha müdahale bile yapamıyor. Rakipler 2 topta kaleciyle karşı karşıya kalırken, rakip defans bizi Gatusso'nun Ronaldo'yu tuttuğu gibi tutuyor hiçbir şey yapamıyoruz pas atmaktan başka. Oyunu bilen birileri varsa bunun ayarı falan var mı? Yoksa böyle mi bu bizim takımdaki yapay zekalar gerçekten berbat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun yapay zekası berbat olduğunu için bu konuda bir şey yapamazsınız. Ben ücretli mod kullanıyorum ancak online girmiyorum. Anths Gameplay mod adında oyunu bambaşka seviyeye getiren oynanış moduna sahibim ve bu mod sayesinde FC 25 güncellemesine gerek duymuyorum. ''Güncelleme'' dedim çünkü EA yeni oyun diye piyasaya sürse de benim için yalnızca 2025 güncellemesidir o yüzden almayacağım.

Oyunun yapay zekası berbat olduğunu için bu konuda bir şey yapamazsınız. Ben ücretli mod kullanıyorum ancak online girmiyorum. Anths Gameplay mod adında oyunu bambaşka seviyeye getiren oynanış moduna sahibim ve bu mod sayesinde FC 25 güncellemesine gerek duymuyorum. ''Güncelleme'' dedim çünkü EA yeni oyun diye piyasaya sürse de benim için yalnızca 2025 güncellemesidir o yüzden almayacağım.
Yapay zeka berbat ama rakipte nedense gayet iyi bunun yüzünden bıraktım online oynamayı

Yapay zeka berbat ama rakipte nedense gayet iyi bunun yüzünden bıraktım online oynamayı
EA Futbolda kimin kazanacağına oyun karar verir, o yüzden rakip oyuncular ptt 3. ligde bile oynasa prime messiye dönüşebilir. :D Online asla oynamıyorum, buz hokeyine benziyor resmen. Para tuzağı, kumar ve sömürü sistemi dayatıldığı içinde karşıyım zaten fut moduna falan. Kariyer mod oynarım derseniz dediğim moda göz atın gerçekten harika.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı