FC 24 indirime girer mi?

FIFA 23 oynuyorum hocam. FC24'te oynadim ancak kotu buldum, almanizi pek tavsiye etmem. Yine de sorunuza cevap olarak girmez diye dusunuyorum.
Birde Xboxtan oynuyorum yama falan yapilamaz konsola kadrolar falan

FC25 de bayağı yenilik geldi FC IQ mesela. Bence FC25 alin bende 24 var kötü bence 23 daha iyi.
Hocam GS FB işbirliğinden dolayı almayı düşünüyorum ama milli takim yine olmicak gibi yetersiz her seneki gibi yenilikler

Almam için 4 ay beklemem lazım anca indirime girince alabilirim bu küçük yeniliklere değmez almaya neticede 3 4 sene önceki versiyonu oynamıyoruz yeterli 23 FC 24.

24 almanızı kesinlikle önermek dediğim gibi, ama alacaksanız 25 alın çünkü FIFA 23 EA FC 24'ten çok daha iyi bence daha keyifli.

Hoc.

Euro ile alakası yok hocam TFF ile iş birliği yapmaları lazım TFF yine para istemiş rezillik.

Biliyorum benim bahsettiğim parasını verirler o euro performansında sonra EA. Para istemişler istemesine ama yüksek bir meblağ olduğunu düşünmüyorum.

23 çok daha fazla keyif veriyor. E zaten 25 çıkınca sunucuları çok kısa bir süre sonra kapatırlar. Siz ne oynamak istiyorsunuz kariyer vb. ?
Hem kariyer hem ultimate hocam

Xbox'dan 279'a inmişti iyi ki almışım 3-4 hafta sonra zam binmiş o yüzden alın sonra tekrar zam gelir almadığınıza pişman olursunuz.
İnsede o fiyatlara alsam hocam FIFA 23 ten devam edip FC 25 in 500 liraya inmesini bekleyeceğim Xboxtan

24 almanızı kesinlikle önermek dediğim gibi, ama alacaksanız 25 alın çünkü FIFA 23 EA FC 24'ten çok daha iyi bence daha keyifli.

Biliyorum benim bahsettiğim parasını verirler o euro performansında sonra EA. Para istemişler istemesine ama yüksek bir meblağ olduğunu düşünmüyorum.
federasyon anlaşma için gereğinden fazla bir miktar istemiş rezillik resmen gönül isterki oyuncu kariyerinde türk milli takımına çağırılayim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı