Bi şekilde düzeldi bendeAynı şekil bende de öyle kariyer ya da santra yaparken sorun yok ama Online oyuna girince bozuluyor ve düzelmiyor.
Bi şekilde düzeldi bendeAynı şekil bende de öyle kariyer ya da santra yaparken sorun yok ama Online oyuna girince bozuluyor ve düzelmiyor.
Bir şekilde düzeldi bende![]()
Nasıl çözdün?Bi şekilde düzeldi bende![]()
tekrar bozuldu kanka fifayı komple sildimNasıl çözdün?
Bende FC 25 i silip yeniden yükleyeceğim son çaretekrar bozuldu kanka fifayı komple sildim![]()
tekrar yüklesen bile ayarlar buluta kaydedildiği için tekrar bozulacakBende FC 25 i silip yeniden yükleyeceğim son çare
Bulut kaydını sıfırlamayı deneyeceğim fakat Ultimate Team takımımın yok olmaması için onu nasıl yapacağımı araştırmam gerekiyor.tekrar yüklesen bile ayarlar buluta kaydedildiği için tekrar bozulacakben komple sildim oyunu.
Bulut kaydını sıfırlamayı deneyeceğim fakat Ultimate Team takımımın yok olmaması için onu nasıl yapacağımı araştırmam gerekiyor.
Saçma sapan bir sistem herşeyi denedim fakat ultimate team düzelmiyor. Ayarları özel ayar yapıyorum undefined oluyor. başka slota kaydediyorum o maç için geçerli oluyor fakat diğer maçlarda değişmiyor. Özel C seçiyor fakat yine aynı. EA forma yazıyorum kimse cevap vermiyor. Bu durum cidden canımı sıktı EA Game mail atacağım benim ayarlarımı fiziksel serverdan silsinler. Bu durum gerçekten saçmalık 100 saat oynayıp değer verdiğim Ultimate Team'imi bile adam akıllı oynayamıyorum dünyanın parasını veriyoruz ( indirimle 775 TL almıştım ) bu çok saçmalık !Ben offline oynuyordum bıraktım geçtim. FIFA23e kadar settings ayarları oyun içinde değildi kolaylıkla oluyordu ayarlar. Oyun içine entegre ettiler ayarları bozdular.
Bişey yapacaklarını zannetmiyorum. Tek yapmaları gereken fifa 23deki gibi klavye ayarlarını setting.exe şeklinde tekrar getirmeleri.Saçma sapan bir sistem herşeyi denedim fakat ultimate team düzelmiyor. Ayarları özel ayar yapıyorum undefined oluyor. başka slota kaydediyorum o maç için geçerli oluyor fakat diğer maçlarda değişmiyor. Özel C seçiyor fakat yine aynı. EA forma yazıyorum kimse cevap vermiyor. Bu durum cidden canımı sıktı EA Game mail atacağım benim ayarlarımı fiziksel serverdan silsinler. Bu durum gerçekten saçmalık 100 saat oynayıp değer verdiğim Ultimate Team'imi bile adam akıllı oynayamıyorum dünyanın parasını veriyoruz ( indirimle 775 TL almıştım ) bu çok saçmalık !
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.