efekrbl1232 Centipat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 19 26 Kasım 2023 #1 İyi geceler cümleten. Az önce EA'den FC24 satın aldım mail geldi ama kütüphaneye düşmedi. Kart ekstesine baktığımda ise bekleyen provizyon yazıyor.
İyi geceler cümleten. Az önce EA'den FC24 satın aldım mail geldi ama kütüphaneye düşmedi. Kart ekstesine baktığımda ise bekleyen provizyon yazıyor.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Yoğunluktan olabilir aynısı başıma gelmişti düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS efekrbl1232 Centipat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 19 26 Kasım 2023 #3 furkwNN dedi: Yoğunluktan olabilir aynısı başıma gelmişti düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede duzeldi. Sabaha düşer mi? Artı 0 Eksi
furkwNN dedi: Yoğunluktan olabilir aynısı başıma gelmişti düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede duzeldi. Sabaha düşer mi?
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #4 efekrbl1232 dedi: Ne kadar sürede duzeldi. Sabaha düşer mi? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 saat önce almıştım ben. Artı 0 Eksi
efekrbl1232 dedi: Ne kadar sürede duzeldi. Sabaha düşer mi? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 saat önce almıştım ben.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.314 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #5 Dünden beri aynı sorun devam ediyor. Yoğunluktan dolayı çökmeler oluyor. Süreç içerisinde düzelir. Ancak süreç ne zaman belli bilemiyorum Artı 0 Eksi
Dünden beri aynı sorun devam ediyor. Yoğunluktan dolayı çökmeler oluyor. Süreç içerisinde düzelir. Ancak süreç ne zaman belli bilemiyorum
efekrbl441 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #6 Onur Kaan Arslan dedi: Dünden beri aynı sorun devam ediyor. Yoğunluktan dolayı çökmeler oluyor. Süreç içerisinde düzelir. Ancak süreç ne zaman belli bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz aldınız hala düşmedi mi kütüphanenize? furkwNN dedi: Yaklaşık 3 saat önce almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Anladım. Banka ile ilgili dediğim şey oldu mu size de? Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Dünden beri aynı sorun devam ediyor. Yoğunluktan dolayı çökmeler oluyor. Süreç içerisinde düzelir. Ancak süreç ne zaman belli bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz aldınız hala düşmedi mi kütüphanenize? furkwNN dedi: Yaklaşık 3 saat önce almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Anladım. Banka ile ilgili dediğim şey oldu mu size de?
mguness52 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #7 bende de aynı sorun var şu an. Aldım ama oyun library'e düşmedi. Artı 0 Eksi
efekrbl441 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #8 mguness52 dedi: Bende de aynı sorun var şu an. Aldım ama oyun Library'e düşmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım düzeliyormuş. Malum indirimler çok iyi. Yoğunluktan dolayı diyor herkes. Hak da verdim yani. Artı 0 Eksi
mguness52 dedi: Bende de aynı sorun var şu an. Aldım ama oyun Library'e düşmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım düzeliyormuş. Malum indirimler çok iyi. Yoğunluktan dolayı diyor herkes. Hak da verdim yani.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.314 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #9 efekrbl441 dedi: Siz aldınız hala düşmedi mi kütüphanenize? Anladım. Banka ile ilgili dediğim şey oldu mu size de? Genişletmek için tıkla... Ben bir şey satın almadım. Ancak bir çok bu sorunu yaşayanı gördüm. Daha 10 dakika önce 3 konu gördüm. Aynı ortak sorun Artı 0 Eksi
efekrbl441 dedi: Siz aldınız hala düşmedi mi kütüphanenize? Anladım. Banka ile ilgili dediğim şey oldu mu size de? Genişletmek için tıkla... Ben bir şey satın almadım. Ancak bir çok bu sorunu yaşayanı gördüm. Daha 10 dakika önce 3 konu gördüm. Aynı ortak sorun
efekrbl441 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #10 Onur Kaan Arslan dedi: Ben bir şey satın almadım. Ancak birçok bu sorunu yaşayanı gördüm. Daha 10 dakika önce 3 konu gördüm. Aynı ortak sorun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Hayırlı geceler. Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Ben bir şey satın almadım. Ancak birçok bu sorunu yaşayanı gördüm. Daha 10 dakika önce 3 konu gördüm. Aynı ortak sorun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Hayırlı geceler.