Hocam 2324 ,fc 24 oynuyorum ya hani fc 25 tede 24 25 sezonu olacakŞimdi tam bilmiyorum kariyer tarihi başlangıcını, 23/24 sezonundan mı başlıyor yoksa 24/25 sezonundan mı?
Hocam kendi oyuncumu yarattigim bir hikayeydi istediğim seninki ayri kafa yaptı cok teşekkür ederimAnsu Fati.
Vaay hatirladım hocam arda güler önerisi çok güzeldi tamda onu örnek verecektim size(kusura bakmayın otistigim kendim kariyer hikayesi kuramiyorum)Samsunspor 1. Lig'ten yükseldikten sonra genç takımdan forvet alır, bu genç takımdaki forvet hem oyun kuruculuğuyla hem de golleriyle öne çıkar. 23/24 sezonunu güzel geçiren Samsunspor Avrupa'ya gider ve genç forvet orada da performansını gösterir Samsunspor'la Avrupa Kupası'nı kazanır. Ardından genç yıldıza Avrupa takımlarından teklifler gelir ve bir teklifi kabul eder (Burada seni kısıtlamak istemiyorum, istediğin takıma gidersin.)
(Hocam bu arada beni hatırlamadıysanız size iki tane kariyer önerisinde bulunan kişiyim.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.