DarylDixon0
Decapat
Seçkin 1 deyim bu ekranda 2-3 maçtır takılı kaldı derece 200'e nasıl girebilirim? 20k puanım var.
2 3 maçtır hep aynı kaldığını söylüyor. Adam zaten "dünyaca seçkin" miydi neydi o zorlukta oynuyor yüksek ihtimal. Kısaca 2 3 maçtır böyleyse yüksek ihtimal 200 e giremessin. Zamanını boşa harcama.Haftalık bir sınır var hatırlayamadım şimdi Squad Battles'a girince sağ üstte yazar 32 miydi neydi o kadar maç yaptıktan sonra oynadığın diğer maçlar puan vermez.
Hiç denemedim ama yapabileceğin haftalık Pazar günü mod sıfırlanıp oynayacağın ilk maçtan son maça kadar her maçı Seçkin veya Efsanevi gibi en yüksek puan veren derecede oynayabilir puan kasabilirsin başka yapabileceğin birşey yok.
Haftalık bir sınır var hatırlayamadım şimdi Squad Battles'a girince sağ üstte yazar 32 miydi neydi o kadar maç yaptıktan sonra oynadığın diğer maçlar puan vermez.
Hiç denemedim ama yapabileceğin haftalık pazar günü mod sıfırlanıp oynayacağın ilk maçtan son maça kadar her maçı seçkin veya efsanevi gibi en yüksek puan veren derecede oynayabilir puan kasabilirsin başka yapabileceğin bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.