FC 24 TU 18.2 dosyası nereden bulunabilir?

Daha fazla  
Live Editör'ü çalıştırmak için FC 24'tu 18.2 dosyası gerekliymiş sanırım. Bir zamanlar linki çalışıyormuş ancak şu an çalışmıyor. Elinizde varsa atabilir misiniz?

Aylar aylar uğraştım ve en sonunda ea play e 250 lira verip tüm dertlerden kurtuldum. FC 25 alıp onu modlayacağım
Kral ben zamanında 1300küsür lira verip aldım 25i. Kütüphanemde çürüyor hiç ısınamadım oyuna 24 gibi akıcı hızlı değil. Çok ağır ve çok daha komplikeleştirilmiş sanki. O yüzden uğraşıyorum 24ün versiyonlarıyla falan.

Ben ümidi kestim. Millette nasıl çalışıyor bilmiyorum, her yolu denedim her şeyi yaptım yok arkadaş olmuyor. Eğer illa oynayacağım üşenmem derseniz sisteminiz Windows 11 ise 10'a çekip öyle deneyin bence Windows 11 çoğu programda sıkıntılı çalışıyor.

Kral ben zamanında 1300küsür lira verip aldım 25i. Kütüphanemde çürüyor hiç ısınamadım oyuna 24 gibi akıcı hızlı değil. Çok ağır ve çok daha komplikeleştirilmiş sanki. O yüzden uğraşıyorum 24ün versiyonlarıyla falan.
Dostum bende var ''Title Update 18.2'' dosyası istersen. Fakat 7 küsür GB bir dosyaydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı