FC 25 35 pingin sebebi 2016'dan kalma modem olabilir mi?

Bansoryong

Hectopat
Daha fazla  
EA FC 25 Ultimate Team modunu oynuyorum. Oyun esnasında pingim 35-36 arası ama bana nedense oyun çok ağır geliyor. Arka arkaya hızlı pas yapamıyorum, skill atarken bile o yavaşlığı hissediyorum. İnternet hızım 35Mbps, upload 11 ve ping 5 gösteriyor Speedtest'lerde. Modemim 2016'dan kalma Türk Telekom modemi bunun etkisi var mıdır kablolu bağlantı olmasına rağmen? Veya oyun içi yapmam gereken bir ayar var mı? Teşekkürler.

Not: İzlediğim yayıncılar ve arkadaşım 35-40 arası ms almasına rağmen daha akıcı oynuyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
EA FC 25 Ultimate Team modunu oynuyorum. Oyun esnasında pingim 35-36 arası ama bana nedense oyun çok ağır geliyor. Arka arkaya hızlı pas yapamıyorum, skill atarken bile o yavaşlığı hissediyorum. İnternet hızım 35Mbps, upload 11 ve ping 5 gösteriyor Speedtest'lerde. Modemim 2016'dan kalma Türk Telekom modemi bunun etkisi var mıdır kablolu bağlantı olmasına rağmen? Veya oyun içi yapmam gereken bir ayar var mı? Teşekkürler.

Not: İzlediğim yayıncılar ve arkadaşım 35-40 arası ms almasına rağmen daha akıcı oynuyorlar.
100 MBPS Vdsl kullanıyorum, ortalama 35ms alıyorum bende. Maalesef TR sunucusu yok. Ama hızınızla da alakası olabilir.

Hocam bende de aynı sorun var. Oyun başlarken hızlı pingim de 40 ama 30 saniye 1 dakika sonra aşırı ağırlaşıyor. Hele 2.yarıdan sonra oynanamaz halde yavaşlıyor. FC 24'te de bu sorun vardı 1 sene boyunca çözümünü aradım ama maalesef yok.
Buraya sorununu yazmayı deneyebilirsin, ben de yazdım belki fixlerler.

Ha sırf bu sorun için ISS ya da modem değiştirmeye kalkma. Boşa masrafa girersin. Ben denedim maalesef işe yaramadı. EA formunda 1 GB/Sn internet 5 ms ile oynayanların bu sorunu yaşadığını gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı