Ben de aynı şekilde düşündüğüm için aldım zaten Steam'den çok çok ucuza almıştım. FIFA 70 dolardan çıkıyor en kötü 26 indirime girene kadar oynarsınız.
Doğrudur bu sene aldım. Uzun yıllardır PES serisine hakimdim. Şu an günümüzdeki futbol oyunlarına baktığınız zaman hiç biri bu oyunun yanından geçemeyecek düzeyde buglu olur falan orasını bilemem doğrudur. eFootball falan bana göre çok kötü ve piyasadaki şu an alınabilir en iyi aktif futbol oyunu FC 25 bundan başkası yok zaten. UFL falan demeyeceğim elbette.
Doğrudur bu sene aldım. Uzun yıllardır PES serisine hakimdim. Şu an günümüzdeki futbol oyunlarına baktığınız zaman hiç biri bu oyunun yanından geçemeyecek düzeyde buglu olur falan orasını bilemem doğrudur. eFootball falan bana göre çok kötü ve piyasadaki şu an alınabilir en iyi aktif futbol oyunu FC 25 bundan başkası yok zaten. UFL falan demeyeceğim elbette.
Merhaba şu anda Epic Games'te FC 25 standart sürüm 780 TL arkadaşımla almayı düşünüyoruz da hayatımız boyu pes oynadık. Baştan öğrenebilir miyiz almaya değer mi? Bir de 2026 çıkınca 2025 sunucuları kapanıyor mu?
FC 25 benim de almak istediğim bir oyun sadece kariyer modu için alacağım, bu aralar eski FIFA oyunlarını oynuyorum çok daha keyifli oyunlar FC 25 15 dolar düşene kadar almayı planlamıyorum tahmini yaz indirimlerinde düşecektir, bu kadar beklemişsiniz biraz daha bekleyin derim ya da 6 dolar sorun değil diyorsanız alabilirsiniz.