FC 25 alınır mı?

2026 çıktığında 2K ya yakın para vermek istemiyoruz indirim yakalamışken alırız FC26 ya da çıktığı gibi indirim gelmez diye düşünüyorum yanlış mı?

Ben de aynı şekilde düşündüğüm için aldım zaten Steam'den çok çok ucuza almıştım. FIFA 70 dolardan çıkıyor en kötü 26 indirime girene kadar oynarsınız.

Ne zamandır FIFA oynuyorsunuz FC 25 en iyi futbol oyunu dediğinize göre bana kalırsa FIFA'da yenisiniz size kalmış ama gerçekten rezalet oyun
Doğrudur bu sene aldım. Uzun yıllardır PES serisine hakimdim. Şu an günümüzdeki futbol oyunlarına baktığınız zaman hiç biri bu oyunun yanından geçemeyecek düzeyde buglu olur falan orasını bilemem doğrudur. eFootball falan bana göre çok kötü ve piyasadaki şu an alınabilir en iyi aktif futbol oyunu FC 25 bundan başkası yok zaten. UFL falan demeyeceğim elbette.

Doğrudur bu sene aldım. Uzun yıllardır PES serisine hakimdim. Şu an günümüzdeki futbol oyunlarına baktığınız zaman hiç biri bu oyunun yanından geçemeyecek düzeyde buglu olur falan orasını bilemem doğrudur. eFootball falan bana göre çok kötü ve piyasadaki şu an alınabilir en iyi aktif futbol oyunu FC 25 bundan başkası yok zaten. UFL falan demeyeceğim elbette.
O konuda haklısın ama kendi için de FIFA'ya bakınca diğer oyunlara göre düşük kaldı

Aga FC 25 alınmaz pay to Win oyunu adamın kartları seninkinden daha güçlü her türlü kaybediyorsun.
Valla alalı 1 ay oldu illallah ettim sinirlerim geriliyo ne zaman girsem sinir bozucu bir oyun para vermemiş olsam silicem oyunu

FC 25 benim de almak istediğim bir oyun sadece kariyer modu için alacağım, bu aralar eski FIFA oyunlarını oynuyorum çok daha keyifli oyunlar FC 25 15 dolar düşene kadar almayı planlamıyorum tahmini yaz indirimlerinde düşecektir, bu kadar beklemişsiniz biraz daha bekleyin derim ya da 6 dolar sorun değil diyorsanız alabilirsiniz.

Ben bugün pes ettim kral 64 saat iyi dayanmışım aga, adamın defans benim forvetten hızlı :D
Hahahhaha seni çok iyi anlıyorum kral 134. Saatteyim oyuna her girdiğimde mental çökük çıkıyorum ücretsiz olsa bilgisayarımda 1dk yeri yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı