FC 25 alınır mı?

eymenn6464

Picopat
Arkadaşlar selam, FC 25 alacaklar ne karar verdi?
Öncelikle oyunun fiyat geçmişine baktığımızda FC 26 7 ay sonra böyle uygun bir fiyata gelecek ve o zaman almaya değmez. Şu an hiç FIFA serisi olmayan biri kariyer modu için FC 25'i almalımı biraz gameplay yeniliği olan Türkçe spiker ve sponsor yeni stadlar olan FC 26'yı mı almalı?
Görüşüm transferleri kendimiz yapıp şu anki indirim ile FC 25 almak ama iki oyunda da kariyer modunda neymar olmaması kritik bir durum. Santos lisanslı bile gelse FC 26'ya 7 ay sonra gelecek ne önerirsiniz?

Arkadaşlar selam, FC 25 alacaklar ne karar verdi?
Öncelikle oyunun fiyat geçmişine baktığımızda FC 26 7 ay sonra böyle uygun bir fiyata gelecek ve o zaman almaya değmez. Şu an hiç FIFA serisi olmayan biri kariyer modu için FC 25'i almalımı biraz gameplay yeniliği olan Türkçe spiker ve sponsor yeni stadlar olan FC 26'yı mı almalı?
Görüşüm transferleri kendimiz yapıp şu anki indirim ile FC 25 almak ama iki oyunda da kariyer modunda neymar olmaması kritik bir durum. Santos lisanslı bile gelse FC 26'ya 7 ay sonra gelecek ne önerirsiniz?

Şahsen oynanış olarak FC 25 gerilemiş olarak düşünüyorum. Koşarak bütün sahayı geçiyorsun. Almaya değmez FC 24 var bende 25 oynayınca 24 aldığıma şükrettim.

Şahsen oynanış olarak FC 25 gerilemiş olarak düşünüyorum. Koşarak bütün sahayı geçiyorsun. Almaya değmez FC 24 var bende 25 oynayınca 24 aldığıma şükrettim.
Hocam fc 24 tede yenilikler abartıldı fifa 23 e buz pateni dendi halbuki daha çok sarıyordu kariyer olarak,yani kariyer modundaki ekstalar hiç ilgi çekici değil ultimate team oynayan biri olsam tabikide fc 26 alırdım çıktıktan 2 3 ay sonra

Hocam FC 24 tede yenilikler abartıldı FIFA 23'e buz pateni dendi halbuki daha çok sarıyordu kariyer olarak, yani kariyer modundaki ekstalar hiç ilgi çekici değil Ultimate Team oynayan biri olsam tabii ki de FC 26 alırdım çıktıktan 2 3 ay sonra.

Genel olarak FC 25 alınmaz demek en mantıklısı FIFA 23 falan çok oynamadığım için bir şey diyemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı