FC 25 alınır mı?

Hesabı birçok kişiye satıyorlar. Online giremiyorsun. Sadece offline oynayabiliriz oda başkası bizim kurduğumuz kariyere girmezse. Başarım da yok. Size aptalca gelebilir ama benim gözümde korsan oyundan pek farkı yok.

Kupa için oyun bana göre alınmaz. Online oynayacaksanız sadece kariyer yapacağım demeyin, sizin kariyerinize giremez.

Kariyer için alacaksan offline hesap al 100 TL'ye. Online almayacaksan o kadar para verme kendimden biliyorum.
Fikrin için teşekkür ederim ama paylaşımlı hesap satan sitelere pek güvenemiyorum.Üstelik dediğim gibi birisinin gelip te benim kurduğum kariyere girip bozma şansı var mı? vardır elbet

Fikrin için teşekkür ederim ama paylaşımlı hesap satan sitelere pek güvenemiyorum. Üstelik dediğim gibi birisinin gelip te benim kurduğum kariyere girip bozma şansı var mı? Vardır elbet.

Offline giriyorsun. 2 yıldır paylaşımlı oynuyorum kariyere giremiyorsun. Onlarda giremiyor. Girse bile sana işlemiyor offline giriyorsun. Güvenilir 3-5 kişi var isterseniz söylerim.

Fikrin için teşekkür ederim ama paylaşımlı hesap satan sitelere pek güvenemiyorum.Üstelik dediğim gibi birisinin gelip te benim kurduğum kariyere girip bozma şansı var mı? vardır elbet
Hayır cloud devre dışı bırakırsan yok. Ayrıca güvenebilirsiniz hocam eğer dolandırıcıysa zaten paranız iade olur. Tecrübem var da söylüyorum.

Offline giriyorsun. 2 yıldır paylaşımlı oynuyorum kariyere giremiyorsun. Onlarda giremiyor. Girse bile sana işlemiyor offline giriyorsun. Güvenilir 3-5 kişi var isterseniz söylerim.

Ben hiç almadım siz diyorsanız doğrudur da arkadaşım saglamoyundan almıştı onun bilgisayarında gördüm mesela birisi GS kariyeri yapıyordu karışmayın yazmıştı ondan sordum. Güvendiğiniz varsa söyleyebilir misiniz? Eğer kimse giremiyorsa paylaşımlı hesap alırım

Ben hiç almadım siz diyorsanız doğrudur da arkadaşım saglamoyundan almıştı onun bilgisayarında gördüm mesela birisi GS kariyeri yapıyordu karışmayın yazmıştı ondan sordum. Güvendiğiniz varsa söyleyebilir misiniz? Eğer kimse giremiyorsa paylaşımlı hesap alırım
O arkadaş büyük ihtimal cloud özelliğini açmıştır. Cloud özelliğini kapatırsanız ve oyunu açtığınızda EA & Steam'den çevrimdışı olursanız kimse karışamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı