FC 25 alınır mı?

themck
SenTinusStore
Reklam değil. Ben bu iki kişiden alışveriş yaptığımda oynadım sorun olmadı. İkisi arasından kesinlikle
SenTinusStore
Çok teşekkür ederim.Sizden son bir ricam olacak.Bana birazcık özet geçseniz olur mu bu sistem nasıl çalışıyor?
mesela adamlar bana steam key verecek,ben steam i çevrimdışı mı başlatacam şu cloud özelliğini nasıl kapatabilirim mesela?

Çok teşekkür ederim. Sizden son bir ricam olacak. Bana birazcık özet geçseniz olur mu bu sistem nasıl çalışıyor?
Mesela adamlar bana Steam key verecek, ben Steam'i çevrimdışı mı başlatacağım şu Cloud özelliğini nasıl kapatabilirim mesela?

Sentinusdan almanı öneririm. Oradan alırsan sana EA hesabı verecek. O hesaba gireceksin. Oyunu yükle, sonra yapman gereken sadece çevrimdışı ol dedikten sonra oyuna girmek. Bir nevi offline gireceksin bu kadar. İlk girdiğinde başkasının kariyerini görebilirsin o normal onu sil geç kendi kariyerini kur her girdiğinde offline gir ve kariyerini savele.

Sentinusdan almanı öneririm. Oradan alırsan sana EA hesabı verecek. O hesaba gireceksin. Oyunu yükle, sonra yapman gereken sadece çevrimdışı ol dedikten sonra oyuna girmek. Bir nevi offline gireceksin bu kadar. İlk girdiğinde başkasının kariyerini görebilirsin o normal onu sil geç kendi kariyerini kur her girdiğinde offline gir ve kariyerini savele.
budur değil mi

Steam key vermiyorlar hesap bilgilerini veriyorlar. Ayarlardan kapatabilirsiniz cloudu.
ea app den mi oluyor?Kusura bakmayın üst üste soruyorumda şu cloud TAM OLARAK nereden kapatılıyor?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (119).png
    Ekran Görüntüsü (119).png
    839,6 KB · Görüntüleme: 17
EA App den mi oluyor?Kusura bakmayın üst üste soruyorumda şu cloud TAM OLARAK nereden kapatılıyor?
Satıcıdan satıcıya değişiyor bazıları Steam satıyor bazıları EA.

Steam > Ayarlar > Cloud'dan kapanıyor cloud. EA için bilmiyorum ama yine benzeri bir şeydir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı