FC 25 hala alınır mı?

Thundem

Hectopat
Sadece kariyer modu oynuyorum. Halihazırda bende FC24 var oradan kariyer yapıyorum ama yüzlerce saat oynadığım için sıktı artık, FC 25 şu an Steam'da 14 dolara düşmüş yani 560TL yapıyor. Sizce kariyer modu için alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kariyer modu oynuyorum. Halihazırda bende FC24 var oradan kariyer yapıyorum ama yüzlerce saat oynadığım için sıktı artık, FC 25 şu an Steam'da 14 dolara düşmüş yani 560TL yapıyor. Sizce kariyer modu için alınır mı?

FC 23'ün şu an Online sunucuları açık FC 24 de açık kalacak belli bir süre ama ben bu sene FC 25 aldım ama pişmanım FC 26'yi bekliyorum.

Sadece kariyerde bir değişik olmadığı için hayır. 24'ten devam et ben ikisini de oynadım stad dışında fark yok.

EA her yıl pişman ettiriyor. Değil 14 dolar, 50 cente bile değmez bu yaptığı oyun. Logoyu değiştir, menü renklerini değiştir ve her yıl yeni oyun diye sun.
FIFA 23 aldım en son, ondan sonrasına da geçmedim, geçmem de. Hiçbir yenilik olmadığı gibi rezalet ötesi optimizasyon sorunları ve hiçbir zaman çözülmemesi, resmen gasp.

Her yıl aynı oynu çıkarıyorlar ama online oynarım diyorsan al.Şimdi aklıma geldi internetten kadro yaması indirebilirsin o zaman kariyer modu FC 25 olur direkt yeni özellik güzel yok bence zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı