FC 25 kırılır mı?

Yok hocam hiçbişiy yapmadım ki.
Zaten uzun yılalrdır oynamıyordum ne nasıl yapılyıor bilmiyorum, girdim evde kuzenle 1W1 yaptık. PC'den.
Mbabbe ve bir de bir kadın futbolcu var ana ekranda.

Son iki oyunda, splash screen'de cover athlete yok. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi fifa23 oynuyosun muhtemelen. Fc24 kırılmadı, lütfen bilgin olmadan veya söyleminin arkasını doldurmadan iddialaşma.

Son iki oyunda, splash Screen'de cover athlete yok. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi FIFA23 oynuyosun muhtemelen. FC24 kırılmadı, lütfen bilgin olmadan veya söyleminin arkasını doldurmadan iddialaşma.

"Benim 2 kişi PC'den oynadıgım FIFA2024 ne ki"

Ne iddialı bir cümle değil mi bu?
Hay Allah'ım, yıllardır yanaşmadım bunu bulup indirdim,
Ekranda Mbappé ve bir kadın futbolcu var diyorum zaten emin olmadığım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi verme dostum kirildi iddiasiyla yayinlandi hepsi trojan dosya cikti.

Bizzat kurdu bir arkadaşım önümde gördüm hatta USB gamepad ile bile baglayıp ayarladı oynadı gayet de güzel.

Kış indiminde 400 TL'ye kadar düşer para veriver be kardeşim. Online oynamayacaksan neden para verirsin ki kariyeri 19'da da yaparsın.

Ben de istiyorum şöyle iyice ucuzlasın da alalım ya.

Bizzat kurdu bir arkadaşım önümde gördüm hatta USB gamepad ile bile baglayıp ayarladı oynadı gayet de güzel.

Bende istiyorum şöyle iyice ucuzlasında alak ya.

Evet aynısını ben de yaptım. Olay basit zaten. Steam'den FC 25 Showcase yüklüyorsun, sonra iki dosya indiriyorsun FC 25 demonun içine atıyorsun. Sonra dosyalardan giriyorsun. Kırmak denir mi bilmem ancak yine de oynanıyor.

Evet aynısını ben de yaptım. Olay basit zaten. Steam'den FC 25 Showcase yüklüyorsun, sonra iki dosya indiriyorsun FC 25 demonun içine atıyorsun. Sonra dosyalardan giriyorsun. Kırmak denir mi bilmem ancak yine de oynanıyor.

Yıllarca FIFA oynayarak, Online oynayarak hem oyunu daha iyi oynamaya başladım hem de Online kariyerden 100 kat daha iyi çünkü dereceli sistem var Online modları zevkli sokak futbolu tarzı. Alin bir game Pass PC aylık 200 TL'ye oynayın. Diğer yılın sonlarında FC 25'te bedava olacak zaten. Aylık 200 TL bir şey değil bir zurna tavuk dürüm 130TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı