Hocam gelmek zorunda değil onu baştan söyleyelim. Ben gelirse FC 26'ya yakın zamanlarda gelir diye bekliyorum.Geçen sene ilk defa PS 5 almıştım. Haziran'da PS Plus'a EA FC 24 gelmişti. Peki FC 25 ne zaman gelir?
Nasıl fc 26 ea yeni çıkartacağı oyunu niye Sonye versinler?Hocam gelmek zorunda değil onu baştan söyleyelim. Ben gelirse FC 26'ya yakın zamanlarda gelir diye bekliyorum.
Banada çok saçma geldiNasıl fc 26 ea yeni çıkartacağı oyunu niye Sonye versinler?
Hocam 26yı vermeyecek. 25i verecek ama 26 çıkma tarihine yakın zamanda. 26 oyunu çıkacak fakat 25 de plus'a eklenecek.Nasıl fc 26 ea yeni çıkartacağı oyunu niye Sonye versinler?
Geçen seferki gibi haziranda vermezmi?Hocam 26yı vermeyecek. 25i verecek ama 26 çıkma tarihine yakın zamanda. 26 oyunu çıkacak fakat 25 de plus'a eklenecek.
Vermek zorunda değil, bilemeyiz ki.Geçen seferki gibi haziranda vermezmi?
Umarım gelirVermek zorunda değil, bilemeyiz ki.
Street Fighter 5 oyununu mesela saçma bir şekilde kütüphaneden kaldırdılar.
Hocam büyük indirime girdi, bakın isterseniz. 500 civarlarında.Geçen sene ilk defa PS 5 almıştım. Haziran'da PS Plus'a EA FC 24 gelmişti. Peki FC 25 ne zaman gelir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.