EA App FC 25 standart Edition iade edildikten sonra loyalty Edition satın alınabilir mi?

606681

Decapat
Merhaba, Steam'den bu sabah FC 25 aldım ve oyunu oynamak EA indirmem gerekiyordu. İndirdikten sonra farklı bir sürüm satın Al'a bastım ve loyalty Edition 21 USD olarak gözüktü. FC24'ü geçen sene Epic Games'ten satın almıştım. Loyalty Edition bu yüzden geldi sanırım ama emin olamadığımdan sormak istedim. Steam'den aldığım düz standart Edition'u iade edersem EA'de ki loyalty Edition hala gözükür mü ve satın alabilir miyim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    426,5 KB · Görüntüleme: 58
EA da loyality Edition alırsan geçerli olur evet Steam'de kartla aldıysan iade alırsın

EA da loyality Edition alırsan geçerli olur evet Steam'de kartla aldıysan iade alırsın.

Tam anlayamadım Steam'den iade ettikten sonra hala aynı fiyata 21 dolara EA'den alabileceğim değil mi? 42 dolara almıştım Steam'den yarı fiyatına almak işime gelecek çünkü.

EA da loyality Edition alırsan geçerli olur evet Steam'de kartla aldıysan iade alırsın.

Yoksa ilk önce EA'den loyalty Edition'ı mı almam lazım Steam'den iade gelmesi için ben kendim iade edersem EA'de loyalty Edition hala durmaz mı?

Son düzenleme:
Evet bende örnek vereyim bende BF5 düz vardı Steam'den BF5 def. Edition aldım ikisi de gözüküyor hesapta birleştirilmiş bir şekilde

Hayır önce almana filan gerek yok sen sadece Steam'den iade edip EA'den al gerisini fazla düşünmene gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı