Steam FC 25 Steam'de %80 indirim ile 13.99 dolara düştü

FIFA 15'den 16 dışında FC24 kadar olan tüm seriye sahibim PC'de, dün FC 25 aldım biraz oynayıp iade ettim o maç atmosferi olsun oynanış olsun çok kötü bir oyun FC 24 hiç sevmemiştim bu aralar FIFA 17,18 falan oynuyorum.

FIFA serisi FIFA 19'den sonra iyice bozdu diyebilirim eğer güncel oyun olarak FIFA 23 ve FC 25 karşılaştıracak olursam FIFA 23 derim, daha da eskiye gidecek olursam benim favori 2 FIFA oyunum var FIFA 17 ve 18 en çok sevdiğim FIFA serisi.

FIFA 19 zamanında çok eleştirildi ancak son FIFA oyunlarına göre çok daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Sahip olduğum FIFA oyunları.

1750501733588.png 1750501763957.png 1750501784580.png

Asıl bu indirimi bekliyordum normalde EA Play alacaktım ama arkadaşım aradı söyledi gittim hemen aldım oyun sürelerim çok yüksek bir günde oda bana yetmiyor ayrıca oyunu kütüphanemde görmekten haz ediyorum UT oynamıyorum yoksa kolu kırarım.

FC 24 kariyer modu ile fc 25 kariyer modu arasında çok fark var mı?
Baya var.

FIFA 15'ten 16 dışında FC24 kadar olan tüm seriye sahibim PC'de, dün FC 25 aldım biraz oynayıp iade ettim o maç atmosferi olsun oynanış olsun çok kötü bir oyun FC 24 hiç sevmemiştim bu aralar FIFA 17,18 falan oynuyorum.

FIFA serisi FIFA 19'den sonra iyice bozdu diyebilirim eğer güncel oyun olarak FIFA 23 ve FC 25 karşılaştıracak olursam FIFA 23 derim, daha da eskiye gidecek olursam benim favori 2 FIFA oyunum var FIFA 17 ve 18 en çok sevdiğim FIFA serisi.

FIFA 19 zamanında çok eleştirildi ancak son FIFA oyunlarına göre çok daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Sahip olduğum FIFA oyunları.

Eki Görüntüle 2517433Eki Görüntüle 2517435Eki Görüntüle 2517436

Ffia 23 uzun zaman oynadım beğendim FC24 memnun kalır mıyım? FC 25 iade ettim dün 1 saat oynayıp çok kötüydü mekanikler oyuncu fiziği şut fiziği her şey çok kötü.

FIFA 17.
FIFA 19.
FIFA 23.

Oynadım bolca.

Ffia 23 uzun zaman oynadım beğendim FC24 memnun kalır mıyım? FC 25 iade ettim dün 1 saat oynayıp çok kötüydü mekanikler oyuncu fiziği şut fiziği her şey çok kötü.

FIFA 17.
FIFA 19.
FIFA 23.

Oynadım bolca.

Bana göre FIFA 23'ten sonra çıkan oyunlar çok daha kötüydü, öyle ki FC24'te sahaya giriş sahnelerini kaldırmışlardı sanki yeni bir özellik gibi FC 25 geri getirmişlerdi.

Bana kalırsa eski FIFA oyunları ile devam edin.

FIFA 17.
FIFA 19.
FIFA 23.

Oynadım bolca.

Ben iadeyi iptal ettim sorunu çözünce, oyun kendisi kariyerde simülasyon ayarlarıyla oynatıyor sizi onu klasik yapın düzeliyor. Ama oyun menüleri ayrıntılı olmuş kafa yoruyor.

Ben iadeyi iptal ettim sorunu çözünce, oyun kendisi kariyerde simülasyon ayarlarıyla oynatıyor sizi onu klasik yapın düzeliyor. Ama oyun menüleri ayrıntılı olmuş kafa yoruyor.

Ben direk santra oynadım normal maç test etmek için beğenmedim atari gibi geldi şutlar kaleci kurtarışları bu dediğiniz olay ile çözülüyor mu?

Oyunu tekrar aldım ve keyif aldım hızlı müdahaleler savunma yapmayı çözdüm gamepad ayarlarını yapınca ondan kaynaklı sorun yaşıyordum şimdi fena değil gayet oynanıyor.

Bu fiyata alınır kariyer modu güzel.

Son düzenleme:
Ben direk santra oynadım normal maç test etmek için beğenmedim atari gibi geldi şutlar kaleci kurtarışları bu dediğiniz olay ile çözülüyor mu?

Oyunu tekrar aldım ve keyif aldım hızlı müdahaleler savunma yapmayı çözdüm gamepad ayarlarını yapınca ondan kaynaklı sorun yaşıyordum şimdi fena değil gayet oynanıyor.

Bu fiyata alınır kariyer modu güzel.
Kovulmama, tüm oyuncu reytingleri görebilme ve antrenman morallerini üst seviyede tutmak oyun içinden yapılabilmesi çok iyi FC24’de bunlar için cheat engine kullanıyordum gerek kalmadı şimdiden 15 saat oynamışım canlı başlangıç noktası da bol bol fikir oluşturabiliyor. Santra hiç denemedim hep kariyerdeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı