60Hz'de açmayın hocam oyunu 120FPS yapın sabitlemiş oluyorsunuz zaten. En azından input lag düşer.Sizce 60 Hz monitörde bu oyuna dikey senkronizasyon açılmalı mı? İyi günler.
RTX 3060 Ti.
AMD Ryzen 5 5500.
Ben gerek olmadığını düşünüyorum.Açmanı öneririm, genelde açmayınca kendini tam performans vermeye zorladığından ısınıyor.
Bende açmayınca 90 derece oluyor işlemci, açınca en azından 70 dereceye düşüyor.Ben gerek olmadığını düşünüyorum.
Hocam VSync kapalıyken yapılabiliyor.@exist.one arkadaşın monitörü 60hz imiş zaten nasıl 120 fps yapsın?
Ayarlardan yapılıyor hocam FIFA max 120 destekliyor.@exist.one arkadaşın monitörü 60hz imiş zaten nasıl 120 fps yapsın?
Tamam hocam, pardon. Ben hzyi 120'ye alın gibisinden anladım.Ayarlardan yapılıyor hocam FIFA max 120 destekliyor.
Hocam peki FUT'a girerken kapatsam kariyerde falan açsam mantıklı mı?60Hz'de açmayın hocam oyunu 120FPS yapın sabitlemiş oluyorsunuz zaten. En azından input lag düşer.
İkisinde de 120FPS daha mantıklı hocam.Hocam peki FUT'a girerken kapatsam kariyerde falan açsam mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.