FC 25 vs The Last of Us Part 1

anno_dayi

Centipat
Daha fazla  
Çok anlamsız karşılaştırma, laf etmeyiniz. 1K bütçem var ve futbol oyunlarını dehşet severim ve oynarım ama The Last of Us'ı da az oynadım ve dizisini bitirdim ama oyununu oynamak da istiyorum ikisi de 1K TL, sizce hangisini almalıyım?

Not: Elimde FC24 bulunuyor. Ama çok sıkmaya başladığı için FC 25 oynamak da istiyorum.

Verdiğim paraya sizce hangisi daha değer? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

FC24 hangi modu oynuyorsun?

Player kariyerleri 40 yaşıma kadar sıkılmadan oynuyorum.

Bence The Last of Us daha mantıklı ama yine de bu sizin zevkinize kalmış bir seçim.

Ya şimdik dizisini de bitirdim hiç karar veremedim o yüzden hani dizisini zaten bitirmişim oyunu gerekli olur mu diye. Ve ayrıca 15 tatil boyu oynayabileceğim sıkılmadan oynamam gereken bir oyun lazımdı.

FC 24 varmış zaten hocam, normal şartlarda herhangi bir futbol oyununa sahip olmasaydınız FC 25 derdim ama TLOU daha mantıklı geliyor.

İşte sıkıntı şuradan FC24 ile FC 25 arasında çok fark var her yönden FC 25 inanılmaz keyif veriyor oynarken çok özellik var.
Bilemiyorum hocam, 30-40 saat sonra yine sıkacak bence oyun, kariyer kısmında da adamakıllı ekleme yok. Şahsen TLOU hâlâ daha mantıklı geliyor bana.

Player kariyerleri 40 yaşıma kadar sıkılmadan oynuyorum.

Ya şimdik dizisini de bitirdim hiç karar veremedim o yüzden hani dizisini zaten bitirmişim oyunu gerekli olur mu diye. Ve ayrıca 15 tatil boyu oynayabileceğim sıkılmadan oynamam gereken bir oyun lazımdı.
Kariyer oynuyorsan 25 almana gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı