Çözüldü FC 26 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

tunahn_vrl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 3.60ghz
2x8 gb 3000mhz ram
rtx4060 8gb 128 bit
1tb samsung 970 evo m2 ssd
Thermaltake 650w psu
165hz 1ms WARP Monitör
Rampage Ally K11
Razer Deathadder Essential
2 hafta önce FC26 aldım, sorunsuz, sıkıntısız oynuyordum. Geçen hafta sonu da 1 tane kariyerde karakter özelleştirmek için bir mod kurdum fakat modla girdiğimde oyundan attığı için modu sildim. Bugün de FIFA'yı açtım fakat arkadaşla oynamak için Online'a girmeye çalıştığımda giremedim. Sunucuya bağlanamadı oyun. Mod Manager'dan kaynaklandığını düşünüp dosya konumundaki fifamodmanager dosyasını silip dosya bütünlüğünü doğruladım. Oyunu açtığımda ise karşıma bu çıkıyor hiçbir ekran gelmeden:

Ekran görüntüsü 2025-12-07 144547.png

Her şeyi denedim Anticheat'i onardım, sildim kurdum, dosyalarını silip kurdum sonuç halen aynı ne yapsam düzelir?
Çözdüm sorunu mod Manager'a girin.

FIFA Mod Manager - 2.0.2 (9.1.0.2) (EA Sports FC 26) 7.12.2025 19_23_25.png

Launch tuşunun yanındaki oka basıp ilk olarak delete fifamodmanagerdata and launch seçeneğine basıp oyuna girin farklı bir hata alacaksınız. Onun içinde yine launch tuşunun yanındaki oka basıp restore EA anticheat seçeneğine tıklayıp bilgisayara restart atıp oyuna giriş yapın. Sorun çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı