FC 26 ikinci yarıda kasıyor

Bende de aynı sorun vardı oyun 5 FPS'Ti, ekran kartının driverını kaldırıp tekrar kurunca düzeldi.

Bende güncelleyince çözüldü sanmıştımda yok hala oluyor man City ile kariyer açtım maç başla tuşuna basıyorum ve çok kasıyor oynanmaz hale geliyor ve şu an oyunu oynayamıyorum. Bazense hiç kasmıyor nasıl çözeceğiz bunu 2500TL verdik.

Bende güncelleyince çözüldü sanmıştımda yok hala oluyor man City ile kariyer açtım maç başla tuşuna basıyorum ve çok kasıyor oynanmaz hale geliyor ve şu an oyunu oynayamıyorum. Bazense hiç kasmıyor nasıl çözeceğiz bunu 2500TL verdik.
oyunu bende dün aldım,aynı şekilde ara sahnelerden sonra özellikle stadın dışını gösterdikten sonra fps dibi görüyor oynanmıyor.Ara sahneler girmeden önce gayet düzgün çalışıyor oysa.Sen eylülde şikayet etmişsin aralığa girecez durum hala aynı,demekki düzeltecekleri yok,iade talebnde bulundum umarım iade alırlar

Oyunu bende dün aldım, aynı şekilde ara sahnelerden sonra özellikle stadın dışını gösterdikten sonra FPS dibi görüyor oynanmıyor. Ara sahneler girmeden önce gayet düzgün çalışıyor oysa. Sen Eylül'de şikayet etmişsin aralığa gireceğiz durum hala aynı, demek ki düzeltecekleri yok, iade talebnde bulundum umarım iade alır.

Evet, hala düzelmedi.

Çoğu kişide var hocam aynı sorun. Oyun 1 2 maç boyunca düzelmiyor ve sonra bir anda normale dönüyor. Oyunu kapat aç yerine alternatif çözüm olarak grafik ayarlarında işleme ölçeği var onu 50ye çekerseniz FPS biraz daha dayanılabilir hale geliyor ama oyun bayağı kötüleşiyor 2 maç sabretmek için denenebilir. Veya öyle bir şey olduğu zaman direkt ana menüdeki santraya gelin hızlıca oyuna girin santrayı atın ve çıkın maçtan. Birkaç kez tekrarlayın genelde düzeliyor. Olay muhtemelen oyuna giriş ekranındaki yüklemeden kaynaklı veya oynatılan animasyonlardan kaynaklı ve çözümü yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı