FC 26 oynarken donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ahmet871

Hectopat
Daha fazla  
FC26 PC oynuyorum ve maç esnasında donup duruyor NVIDIA'nın uygulamasından ayarlarını falan değiştirdim oyunda V-Sync açtım her şeyi normale çektim pencereli yaptım yine donuyor ve sadece oyun ve maçta donuyor neden oluyor bilmiyorum. Her şeyim güncel sistemim de iyi.

FC26 PC oynuyorum ve maç esnasında donup duruyor NVIDIA'nın uygulamasından ayarlarını falan değiştirdim oyunda V-Sync açtım her şeyi normale çektim pencereli yaptım yine donuyor ve sadece oyun ve maçta donuyor neden oluyor bilmiyorum. Her şeyim güncel sistemim de iyi.

PC de oyun sıkıntılı bazı yerlerde okuduğuma göre ekranı 60 Hz falan yapın diyorlar da bilmiyorum bir dene istersen.

Reaksiyon süresi düzenleyici: Kapalı
Hypermotion grafik analizi: Kapalı
Telli saç: Kapalı
Ara sahne performansı: Yarım kare hızı

Ben böyle yaptım çok daha akıcı oldu, istersen dene dostum.

PC de oyun sıkıntılı bazı yerlerde okuduğuma göre ekranı 60 Hz falan yapın diyorlar da bilmiyorum bir dene istersen.

Yok işe yaramadı.

Reaksiyon süresi düzenleyici: Kapalı.
Hypermotion grafik analizi: Kapalı.
Telli saç: Kapalı.
Ara sahne performansı: Yarım kare hızı.

Bu ayarlara nereden ulaşıyorum görüntü sekmesinde bulamadım?

Reaksiyon süresi oynanış ta, telli saç grafik te, hypermotion görsel de, ara sahne görüntüde.

Reaksiyon süresi düzenleyici: Kapalı.
Hypermotion grafik analizi: Kapalı.
Telli saç: Kapalı.
Ara sahne performansı: Yarım kare hızı.

Tamam teşekkürler deneyeceğim muhtemelen işe yaramayacak ama neden böyle bir şey oluyor bilmiyorum.

Tamam teşekkürler deneyeceğim muhtemelen işe yaramayacak ama neden böyle bir şey oluyor bilmiyorum.

Ryzen 5500
16 GB DDR4 RAM
500 GB SSD
RX 6700
Sistem var bu ayarları yaptım, Ultra ayarlarda oynuyorum en ufak donma olmuyor, YouTube'da bir videodan görmüştüm FC 25 için, FC 26 da da uyguladım işe yaradı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı