FC 26 Showcase gelir mi?

Nasıl tüm modları açmayı başardın?

"cs.rin.ru" sitesine bakın orada method mevcut. FC 25 de aynı şekilde oynanıyordu sonra Showcase kaldırılınca bir daha girilmedi. Sadece Online modları oynayamıyorsun kariyer vs. problem çıkarmıyor. Bu şekilde göstereyim EA falan açık değil.

1758900547559.png

Son düzenleyen: Moderatör:
EA FC 26 Showcase.

Kolombiya.
Meksika.
Birleşik Arap Emirlikleri.

Bu 3 ülkede mevcut sadece. Tüm modları Showcase sürümünde açmayı başardım bir tek seslendirmen İngilizce kaldı onunla uğraşıyorum.

Acaba o 3 ülke için diye mi Türkçe spiker yok? Normal full oyun dosyalarından spikeri indirsek çözülür mü?

Acaba o 3 ülke için diye mi Türkçe spiker yok normal full oyun dosyalarından spikeri indirsek çözülür mü?

İlk başta bunları yapmadan önce oyunu açın. Ayarlardan Türkçe spikeri seçin indirme yapıyor galiba. Ardından eğer benim attığım sitedeki dosyalarla yapıyorsanız cfg'nin içinde language var. Orayı tr_TR yaparsanız oyun içinde Türkçe spiker seçebiliyorsunuz.

İlk başta bunları yapmadan önce oyunu açın. Ayarlardan Türkçe spikeri seçin indirme yapıyor galiba. Ardından eğer benim attığım sitedeki dosyalarla yapıyorsanız CFG'nin içinde language var. Orayı tr_tr yaparsanız oyun içinde Türkçe spiker seçebiliyorsunuz.

Teşekkürler bu adımları en baştan anlatabilecek biri olsa çok iyi olur oyunu eklemeyi falan.

İlk başta bunları yapmadan önce oyunu açın. Ayarlardan Türkçe spikeri seçin indirme yapıyor galiba. Ardından eğer benim attığım sitedeki dosyalarla yapıyorsanız cfg'nin içinde language var. Orayı tr_TR yaparsanız oyun içinde Türkçe spiker seçebiliyorsunuz.
Hocam bulamadım cs rin ru sitesinden. Ne yazıp buldunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı