Yazın yeni bir PC toplayacağım. FC 26 almak istiyorum fakat yazın daha çok indirime girer mi? Şimdi almam mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz nedir?
Nasıl baktınız? Söyler misiniz?FC 25 gibi bir fiyat geçmişi olacaktır. Şubat ve mayıs civarında %70 indirim olmuş çoğunlukla. Haziran da genellikle %80 olmuş. Aylar değişebilir indirim dönemine göre ama hazirana kadar çok daha iyi fiyatlara inebilir.
FC 25 gibi bir fiyat geçmişi olacaktır. Şubat ve mayıs civarında %70 indirim olmuş çoğunlukla. Haziran da genellikle %80 olmuş. Aylar değişebilir indirim dönemine göre ama hazirana kadar çok daha iyi fiyatlara inebilir.
Yazın al kesinlikle ama yazın fut bitiyor herkes 99 sarmıyor yani kariyer oynayacaksan alabilirsinTamamdır bekleyeceğim o zaman, teşekkür ederim.
Nasıl baktınız? Söyler misiniz?
Aynen fifa her zaman aralık ve yazın ciddi indirimler yapıyorSteam DB kullandım. Epic Games'e göre fiyatı dolar ve pahalı ama indirim oranı yakın oluyor. Örnek olarak tarayıcıya FC 25 Steam price history yazıp bakabilirsiniz. Aynı durum her oyun için geçerli. FIFA oyunları çıktıktan sonraki sene Haziran'da dip görüyor hep.
Teşekkürler.Steam DB kullandım. Epic Games'e göre fiyatı dolar ve pahalı ama indirim oranı yakın oluyor. Örnek olarak tarayıcıya FC 25 Steam price history yazıp bakabilirsiniz. Aynı durum her oyun için geçerli. FIFA oyunları çıktıktan sonraki sene Haziran'da dip görüyor hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.