FC 26 şu an alınır mı?

madree456

Hectopat
Daha fazla  
Yazın yeni bir PC toplayacağım. FC 26 almak istiyorum fakat yazın daha çok indirime girer mi? Şimdi almam mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz nedir?

Yazın yeni bir PC toplayacağım. FC 26 almak istiyorum fakat yazın daha çok indirime girer mi? Şimdi almam mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz nedir?

FC 25 gibi bir fiyat geçmişi olacaktır. Şubat ve mayıs civarında %70 indirim olmuş çoğunlukla. Haziran da genellikle %80 olmuş. Aylar değişebilir indirim dönemine göre ama hazirana kadar çok daha iyi fiyatlara inebilir.

Nasıl baktınız? Söyler misiniz?

Steam DB kullandım. Epic Games'e göre fiyatı dolar ve pahalı ama indirim oranı yakın oluyor. Örnek olarak tarayıcıya FC 25 Steam price history yazıp bakabilirsiniz. Aynı durum her oyun için geçerli. FIFA oyunları çıktıktan sonraki sene Haziran'da dip görüyor hep.

Steam DB kullandım. Epic Games'e göre fiyatı dolar ve pahalı ama indirim oranı yakın oluyor. Örnek olarak tarayıcıya FC 25 Steam price history yazıp bakabilirsiniz. Aynı durum her oyun için geçerli. FIFA oyunları çıktıktan sonraki sene Haziran'da dip görüyor hep.
Aynen fifa her zaman aralık ve yazın ciddi indirimler yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı