FC24 anticheat Virtual Controller uyarısı

Emin Ali Gvrcn

Femtopat
Daha fazla  
Düne kadar DS4 Windows programı ile birlikte normal şekilde FC24 oynayabiliyordum. Bu sabah FC24'ü DS4 Windows ile oynamaya çalıştığımda bu hatayı verdi. Anti Cheat'i silip yükledim, onardım sorun çözülmedi. Sebebi nedir?

Ekran görüntüsü 2024-08-21 073954.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım çeşitli forumlara herkes aynı hatayı almış ben gibi ve hatalar bugün alınmış hocam. EA yine test etmeden bir güncelleme getirdi sanırım. Live editör kurup EA anticheat kaldırma olayı var eğer pffline oynuyuyorsanız. Onu aktif edip öyle girin.

Baktım çeşitli forumlara herkes aynı hatayı almış ben gibi ve hatalar bugün alınmış hocam. EA yine test etmeden bir güncelleme getirdi sanırım. Live editör kurup EA anticheat kaldırma olayı var eğer pffline oynuyuyorsanız. Onu aktif edip öyle girin.
dün mod manager ile kariyer moduna başladım onunla alakalıdır diye düşünüyordum. Sorun tek bende değilmiş.

Bende aynı sorunu yaşamaya başladım. Eğer Bluetooth'la bağlıyosan Steam'e eain uygulamasını ve FC24ü ekle kol çalışıyor.
Kol normal bluetooth ile bağlayınca çalışıyor oyunda ama sonuç olarak rahatsız edici bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı