FC24 karşı adamın kontrolünü bana verdi

Katılım
10 Ekim 2014
Mesajlar
2.077
Makaleler
4
Çözümler
10
Yer
Manisa/Salihli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Rivals oynuyordum saçma sapan bir bug ile karşılaştım. Adama 3.golü attım ve adam oyunu durdurma isteği gönderdi. Sonrasında santraya geçince oyun bana adamın takımının kontrolünü verdi kendi takımımı kontrol edemiyorum. Maç az önce bitti ve animasyonları geçmiyor buga girdi orası da. Bu ne saçma sapan bir hatadır oyun zevkimin içine etti ya. Bu hata ile karşılaşan oldu mu aranızda?
Sabah da 4-1 yenerken 90+3'te bağlantın koptu deyip oyundan çıkardı yemin ederim oyun kendine hakaret ettirmek için elinden geleni yapıyor.

Konuyla alakalı video linki: 2023-12-01 21-24-32
Galatasaray formalı olan benim takımımdı. Kullanıcı adım da cre4tivetr idi.
 
Geçen Instagram'da aynı durumu yaşayan birinin videosunu gördüm, oyunda böyle bir bug var hem de Online kısımda ve EA bunu hala düzeltmemiş, rezalet.

Kesinlikle rezalet ya o kadar güzel oynadım yendim diyordum saçma sapan bu bug ile karşılaştım. İşin sinir bozucu tarafı maç bitince giren animasyonlarda kaldı oyun mecburen ALT+F4 çekmek zorunda kaldım ödül falan da boşa gitti kesin. Galibiyeti bana saydı mı yoksa saymadı mı onu bile bilmiyorum.
 
Bugün arkadaşla PS kafeye gittik ve kalecim Neuer bug'a girdiği için gol yedim. Rezalet hatalara sahip oyun. Ara sıra görüntüde saçmalamalar da oldu. Bir keresinde taç atarken kamera oyuncunun arkasına gelmedi falan... Bitmemiş oyun resmen. Güncellemelerle bitecek gibi duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı