Fedora KDE yerine hangi dağıtım kurulmalı?

Fedora KDE nasıldır o da var PC'de?

Genel olarak Fedora dağıtımlarını önermiyorum çok fazla anlam veremediğim gariplikler var.
Örneğin Fedora plasma dağıtımının kaynak kullanımı açıklanabilecek bir seviyede değil.
nedenini bilmediğim bir sorun yüzünden resim yükleyemiyorum.
Ayrıca ekip kurulum medyalarını hiç güncellemiyor kurduktan sonra 5GB güncelleme ile karşılaşıyorsunuz.
Ve Fedora RHEL için test ortamı olarak kullanılmakta. Burada sadece bu kadar ile karsa sorun olmayabilirdi ama RHEL kodununa erişmek için aboneleri olmanız lazım. Anlayacağınız sadece topluluktan faydalanıyorlar.

Genel olarak Fedora dağıtımlarını önermiyorum çok fazla anlam veremediğim gariplikler var.
Örneğin Fedora plasma dağıtımının kaynak kullanımı açıklanabilecek bir seviyede değil.
nedenini bilmediğim bir sorun yüzünden resim yükleyemiyorum.
Ayrıca ekip kurulum medyalarını hiç güncellemiyor kurduktan sonra 5GB güncelleme ile karşılaşıyorsunuz.
Ve Fedora RHEL için test ortamı olarak kullanılmakta. Burada sadece bu kadar ile karsa sorun olmayabilirdi ama RHEL kodununa erişmek için aboneleri olmanız lazım. Anlayacağınız sadece topluluktan faydalanıyorlar.
İlla Fedora kullanılacaksa Ultramarine Linux veya Bazzite öneririm.

Dün gereksiz yere ban yediğim için yazamadım, fedora kde kurmaya çalıştım en sonda disk seçme yerinde 50gb olarak yaptım seçtim birkaç hata verdi yarın paylaşacağım verdiği hatayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı