Fedora Linux'tan Windows 7'ye nasıl geçilir?

Ömeryigit33

Centipat
Daha fazla  
Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating system not found" hatası alıyorum.

Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor.

Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating system not found" hatası alıyorum.

Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor.
Hayır flaş hazırlayamamışsınız. Tekrar hazırlayın ve bilgisayarınıza uygun bir flaş hazırlayın.

Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "operating System not found" hatası alıyorum.

Eğer gene de hazırlayamazsan DVD varsa onu tak yoksa internet kafede mecbur halletmen lazım.

Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating System not found" hatası alıyorum.

Öncelikle kesinlikle Windows 7 geçmeni tavsiye etmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehber ile USB'ne Ventoy kurup Windows 7 ISO'sunu içine kopyala. Kopyalama işlemi bittikten sonra güvenli çıkar de. Bazen bitti gözükse de bitmeyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı