Fedora Linux'a geçilir mi?

İlk defa kullanacaksanız Fedora kullanmanızı önermem.
Kullanacaksan Ubuntu kullanmanı öneririm.
Aynı işlemleri onun üzerinde uygulayabilirsin.

Ubuntu arayüz olarak sıkıcı geliyor. Fedora önermemenizin nedeni nedir?

Görünüşü kendiniz de yaparsınız. GNOME kullanıyor Fedora. GNOME kullanılan tüm dağıtımlarda aynı görünümü elde edebilirsiniz.

Garuda Linux'u inceler misin? Hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Hocam Garuda Linux çok RAM harcıyormuş. Arayüzü de bayağı renkli ve karışık. Dediğim resim çok güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Garuda Linux çok RAM harcıyormuş. Arayüzü de bayağı renkli ve karışık. Dediğim resim çok güzel.
Gösterdiğiniz resim özelleştirilmiş bir masaüstüdür. GNOME kullanan tüm dağıtımlarda aynı özelleştirmeyi yapabilirsiniz. Görünüm dağıtıma göre değil masaüstüne göredir.

Fedora önermeme sebebim telemetri olması. Kullanıcılardan veri çekiyor. Güvenli değil.

İlk defa Linux kullanıyorum dediğiniz için kolay ve özelleştirilebilir bir dağıtım önerdim.
Derseniz Fedora Linux alışır öğrenirim kullanabilirsiniz.

Gösterdiğiniz resim özelleştirilmiş bir masaüstüdür. GNOME kullanan tüm dağıtımlarda aynı özelleştirmeyi yapabilirsiniz. Görünüm dağıtıma göre değil masaüstüne göredir.

Fedora önermeme sebebim telemetri olması. Kullanıcılardan veri çekiyor. Güvenli değil.

Hocam GNOME kullanan en iyi dağıtım nedir? Görev çubuğu sol dikey olmasından dolayı Ubuntu'ya geçmek istemiyorum. Görev çubuğu istediğim gibi yapabiliyorsam Ubuntu'ya geçeceğim.

Hocam GNOME kullanan en iyi dağıtım nedir? Görev çubuğu sol dikey olmasından dolayı Ubuntu'ya geçmek istemiyorum. Görev çubuğu istediğim gibi yapabiliyorsam Ubuntu'ya geçeceğim.
Görev çubuğunu istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ubuntu da Fedora da GNOME masaüstünü kullanıyor.

Görev çubuğunu istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ubuntu da Fedora da GNOME masaüstünü kullanıyor.

Hocam Ubuntu dışında başka GNOME masaüstü kullanan dağıtım öneriniz var mı? Ubuntu'yu arastiracagim. Hocam Ubuntu'yu direk indirmeli miyim yoksa Ubuntu'nun GNOME kullanan ayrı versiyonu mu var?

Hocam Ubuntu dışında başka GNOME masaüstü kullanan dağıtım öneriniz var mı? Ubuntu'yu arastiracagim. Hocam Ubuntu'yu direk indirmeli miyim yoksa Ubuntu'nun GNOME kullanan ayrı versiyonu mu var?
Ubuntu varsayılan olarak GNOME kullanıyor yani direkt indirebilirsin.

İndirme sayfası:

GNOME kullanan Zoris OS'i de öneririm. Core sürümü GNOME versiyonu.

Ubuntu varsayılan olarak GNOME kullanıyor yani direkt indirebilirsin.

İndirme sayfası:

GNOME kullanan Zoris OS'i de öneririm. Core sürümü GNOME versiyonu.
Zorin OS de çok güzel. Ubuntu ile Zorin os arasında kaldım.

Zorin OS de çok güzel. Ubuntu ile Zorin os arasında kaldım.

KDE Neon kullanabilirsiniz, özelleştirme seçenekleri çok iyi.

Makaveli1.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı