Fedora Linux'a geçilir mi?

Evet hocam. Şu an kafamda Zorin OS, Ubuntu ve KDE Neon arasındayım. Sadece şunu diyeceğim bunlar GNOME versiyonu ayrı mı ve en iyisi hangisidir?
KDE Neon kendi geliştirdikleri arayüz olan Plasma'yı kullanır.
Zorin OS Core ile GNOME, Lite ile Xfce kullanıyor diye biliyorum.
Ben KDE Neon taraftarıyım.

KDE Neon kendi geliştirdikleri arayüz olan Plasma'yı kullanır.
Zorin OS Core ile GNOME, Lite ile Xfce kullanıyor diye biliyorum.
Ben KDE Neon taraftarıyım.
O zaman KDE Neon kuracağım. Kurarken GNOME sürümü var mı yoksa yüklerken otomatik gelir mi?

O zaman KDE Neon kuracağım. Kurarken GNOME sürümü var mı yoksa yüklerken otomatik gelir mi?
KDE Neon Plasma arayüzünü kullanıyor. Gnome değil ama kişiselleştirmesi GNOME'dan daha kolaydır.
Hatta daha önceden yapılmış kişielleştirmeleri almak için bir mağaza bile var.

KDE Neon Plasma arayüzünü kullanıyor. Gnome değil ama kişiselleştirmesi GNOME'dan daha kolaydır.
Hatta daha önceden yapılmış kişielleştirmeleri almak için bir mağaza bile var.
Hocam ne olur bana yardım edin. Kafam aşırı karışık ve hangisine geçeceğimi bilmiyorum. Kafamda garuda linux vardı ve fazla ram yiyor , gereksiz dediklerinden dolayı vazgeçtim gibi. Zorin OS sade ama bi zaman sonra sıkar. Windowsu anımsatıyor galiba KDE Neon kuracağım.

Eskiden alışık olduğunuz bir arayüz için evet KDE Neon iyi olur.
Kafanız karışmasın çok fazla öneri aldığınız içindir.
Hocam nedense Garudaya aşırı yakınlaştım.

Hocam nedense Garudaya aşırı yakınlaştım.
Garuda gibi "gaming" dağıtımlar diğer dağıtımlarda da yapılabilen değişiklikler ekliyor çok baş üstüne koyulacak bir iş yapmıyorlar.
Özellikle kafanızın karıştığını belirtiyorsanız çok kurcalamadan KDE Neon gibi basit bir dağıtım deneyin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı