Ö Ömeryigit33 Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating system not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor.
Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating system not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 3 Aralık 2023 #2 Ömeryigit33 dedi: Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating system not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır flaş hazırlayamamışsınız. Tekrar hazırlayın ve bilgisayarınıza uygun bir flaş hazırlayın. Artı 0 Eksi
Ömeryigit33 dedi: Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating system not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır flaş hazırlayamamışsınız. Tekrar hazırlayın ve bilgisayarınıza uygun bir flaş hazırlayın.
Anna Karenina Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 3.405 Çözümler 17 Yer Kırşehir Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PC: İntel Core İ7 3770 | GT 415 | HD 4000 | 16 GB RAM DDR3 1333Mhz | Quadro H61 Anakart | 300W PSU ATX | Samsung 870 EVO 250 GB SSD | Kioxia Exceria Sata SSD 480GB | Fury 128GB SSD | Toshiba MQ0ABD038 320GB HDD | Windows 10 Pro AtlasOS Keyboard: Piranha 2345 | Mouse: Corsair Katar PRO | Headset: P47 Wireless | Monitor: Samsung SyncMaster 940BW 75 Hz | | Phone: Sony Experia M5 | Huawei P7 Lite 2017 | Laptop Asus VivoBook S14 | HP G255 i3 5005 Cinsiyet Erkek Meslek Oto yedek parça sanayi 3 Aralık 2023 #3 Ömeryigit33 dedi: Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "operating System not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer gene de hazırlayamazsan DVD varsa onu tak yoksa internet kafede mecbur halletmen lazım. Artı 0 Eksi
Ömeryigit33 dedi: Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "operating System not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer gene de hazırlayamazsan DVD varsa onu tak yoksa internet kafede mecbur halletmen lazım.
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 3 Aralık 2023 #4 Ventoy kullanabilirsin. O da işe yaramazsa kesin çözüm olarak woeusb var. Fakat önce ventoy denemeni tavsiye ediyorum. Artı 0 Eksi
Ventoy kullanabilirsin. O da işe yaramazsa kesin çözüm olarak woeusb var. Fakat önce ventoy denemeni tavsiye ediyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 3 Aralık 2023 #5 Ömeryigit33 dedi: Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating System not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle kesinlikle Windows 7 geçmeni tavsiye etmem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehber ile USB'ne Ventoy kurup Windows 7 ISO'sunu içine kopyala. Kopyalama işlemi bittikten sonra güvenli çıkar de. Bazen bitti gözükse de bitmeyebilir. Artı 0 Eksi
Ömeryigit33 dedi: Fedora Linux kullanıyorum, bilgisayarıma Windows 7 kurmak için USB hazırladım fakat USB takınca "Operating System not found" hatası alıyorum. Tam emin değilim ama sanırım laptop GRUB ile başladığından Windows setup dosyasını açamıyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle kesinlikle Windows 7 geçmeni tavsiye etmem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehber ile USB'ne Ventoy kurup Windows 7 ISO'sunu içine kopyala. Kopyalama işlemi bittikten sonra güvenli çıkar de. Bazen bitti gözükse de bitmeyebilir.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 7 Aralık 2023 #6 Rona dedi: Kopyalama işlemi bittikten sonra güvenli çıkar de. Bazen bitti gözükse de bitmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Aynen aygıt a sağ tıklayıp güvenli şekilde çıkartma yapılmalı. Eğer dosyalar yazılmadan USB çekilirse veriler bozuk olur. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Kopyalama işlemi bittikten sonra güvenli çıkar de. Bazen bitti gözükse de bitmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Aynen aygıt a sağ tıklayıp güvenli şekilde çıkartma yapılmalı. Eğer dosyalar yazılmadan USB çekilirse veriler bozuk olur.