Fedora workstation kuracağım ve önceki gibi dualboot yapmayacağım. Windows'u da silip Zorin OS IDE sileceğim. Kurarken bir hata tarzı bir şey çıkıyor.
@Rona
Tüm diski sil öyle devam et ama öncesinde yedek bir ISO dosyan da olsun Fedora da sorun olursa diye. Eğer Ventoy kullanmıyırsan Ventoy kullan. Bu sayede USB içinde birden fazla ISO saklayabilirsin.
Bir sürü ISO var bellekte merak etmeyin. Diski nasıl sileceğim hocam?
"Kendiliğinden" seçeneğini işaretleyip sol üstteki "Bitti" butonuna tıklayınca işlem tamamlanmış oluyor. Tabii yapmak istediğiniz bütün diski silip Fedora kurmak ise.
Alanı geri kazan dedim ve Tümünü sil seçeneğini seçtim ve kuruluma başladım."Kendiliğinden" seçeneğini işaretleyip sol üstteki "Bitti" butonuna tıklayınca işlem tamamlanmış oluyor. Tabii yapmak istediğiniz bütün diski silip Fedora kurmak ise.
Alanı geri kalan'a basıp tümünü sil demesi lazım dual boot yapmak istemediği için.Fedora'nın disk yönetim aracına hiç hakim değilim. O yüzden net bir şey diyemem. @The Shorekeeper @Bayram Tempest hocalarım hakimdir muhtemelen onlar yardımcı olabilirler belki.
Ha sorun zaten çözülmüş.Alanı geri kazan dedim ve Tümünü sil seçeneğini seçtim ve kuruluma başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.