Merhaba, görselde görünen sorunun cevabı nedir? Açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 2366677
Cevap bayağı net a şıkkı.
Çok ilginç. Öğretmenin parçaya göre değil genel olarak yorumluyor ya da bilerek sorudan bağımsız derin düşünüp kendini zeki göstermek için bile yapıyor olabilir. Öyle bile olsa tam tersi adamlar dertsiz tasasız güllük gülistanlık yaşadıkları için felsefi yönden geliştiler ve felsefe de bilimi geliştirdi.Soru bankasını öneren öğretmene sorduğumda cevabın b olduğunu söylüyor sizlerin de yanıtları dahil olmak üzere birçok kişinin a dediğini kendisine gönderdim ama hala ısrarla b diyor. Neden dediğimde ise metinde geçen zenginlik, demokratik ve özgür bir toplum koşullarının doğrudan bilim ile bağlantılı olduğunu söylüyor.
Sen en iyisi bu soruyu başka bir hocana daha çözdür. Ama cevap yüzde 99 A şıkkı.Sorunun altında yatanada bakmak lazım diyor. Hocam orada yazan metine göre çözerim ben diyorum hala altına bakmak gerekli diyor kafayı yiyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.