Animasyon yapmayı biliyorum.Animasyon yapmayı biliyorsan Yusuf Kayaalp gibi açabilirsin. Ama videolar ve resimler üzerinden gitmek istiyorsan ruhi çenet gibi başlatıp sonrasında geliştirebilirsin.
Animasyon yapmayı biliyorum.Animasyon yapmayı biliyorsan Yusuf Kayaalp gibi açabilirsin. Ama videolar ve resimler üzerinden gitmek istiyorsan ruhi çenet gibi başlatıp sonrasında geliştirebilirsin.
Animasyon yapmayı biliyorum.
Teşekkürler.O zaman Yusuf Kayaalp gibi başlatın hocam. Animasyonlu tarih birçok insana daha eğlenceli geliyor.
Mesela haftada iki video atacaksan; bir günü tarih günü, diğer günü felsefe günü olabilir. Mesela bak Diamond Tema'ya. Düzenli olarak felsefe, tarih, din ve bilim üzerine video yayınlıyor. Oradan kendine örnekler çıkarabilirsin.Ya arkadaşım, İkisini birden nasıl yapayım? İki kanal mı açayım?
İkisinden birini seçmem gerek hocam.Mesela haftada iki video atacaksan; bir günü tarih günü, diğer günü felsefe günü olabilir. Mesela bak Diamond Tema'ya. Düzenli olarak felsefe, tarih, din ve bilim üzerine video yayınlıyor. Oradan kendine örnekler çıkarabilirsin.
Zorunluysa felsefeyi seçin. İnsanlar felsefe ile ilgilenince kendini entel sanıyor. Bu yüzden son zamanlarda daha bir trend oldu. Bu trendden faydalanıp kanalınızı geliştirmeniz daha rahat olabilir. Yalnız işin içine biraz özgünlük katmanız güzel olur. Diğerlerinin arasında kaynayabilirsiniz öbür türlü.İkisinden birini seçmem gerek hocam.
Sağ olun.Zorunluysa felsefeyi seçin. İnsanlar felsefe ile ilgilenince kendini entel sanıyor. Bu yüzden son zamanlarda daha bir trend oldu. Bu trendden faydalanıp kanalınızı geliştirmeniz daha rahat olabilir. Yalnız işin içine biraz özgünlük katmanız güzel olur. Diğerlerinin arasında kaynayabilirsiniz öbür türlü.
Maalesef hocam. Hala biraz kararsızım, açsam mı? açmasam mı? konusunda.@453476 açtınız mı kanalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.