4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 25 Kasım 2021 #1 Bu kelimeye çok rastlıyorum şu sıralar, femboy nedir? Google'a arattım ama hiçbir şey anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2021
Çözüm T T Tuna The Fish 25 Kasım 2021 Bilinçli bir şekilde kadınlaşmaya, güzelleşmeye çalışan, pasif olma ağırlıklı, homoseksüel eğilimli erkek.
Bilinçli bir şekilde kadınlaşmaya, güzelleşmeye çalışan, pasif olma ağırlıklı, homoseksüel eğilimli erkek.
Gafa Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 432 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer KOCAELİ / ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Mühendisi 25 Kasım 2021 #2 Yeni türetilmiş saçmalıklardan birisi. Kadın gibi takılan erkek. Mizah Artı -1 Eksi
T Tuna The Fish Centipat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Yer Alphabet, Inc. 25 Kasım 2021 #3 Bilinçli bir şekilde kadınlaşmaya, güzelleşmeye çalışan, pasif olma ağırlıklı, homoseksüel eğilimli erkek. Son düzenleme: 25 Kasım 2021 Artı 2 Eksi Çözüm
Bilinçli bir şekilde kadınlaşmaya, güzelleşmeye çalışan, pasif olma ağırlıklı, homoseksüel eğilimli erkek.
medgang Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 80 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #4 Gafa dedi: Yeni türetilmiş saçmalıklardan birisi. Kadın gibi takılan erkek. Mizah Genişletmek için tıkla... Saçmalık mı? Sen mi karar veriyorsun buna? Artı 0 Eksi
Gafa dedi: Yeni türetilmiş saçmalıklardan birisi. Kadın gibi takılan erkek. Mizah Genişletmek için tıkla... Saçmalık mı? Sen mi karar veriyorsun buna?
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.207 Çözümler 3 29 Kasım 2021 #5 medgang dedi: Saçmalık mı? Sen mi karar veriyorsun buna? Genişletmek için tıkla... Adam ne güzel açıklama yapmış yoksa savunuyor musun o saçma şeyi? Artı -2 Eksi
medgang dedi: Saçmalık mı? Sen mi karar veriyorsun buna? Genişletmek için tıkla... Adam ne güzel açıklama yapmış yoksa savunuyor musun o saçma şeyi?
medgang Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 80 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #6 Oğuzhan18 dedi: Adam ne güzel açıklama yapmış yoksa savunuyor musun o saçma şeyi? Genişletmek için tıkla... Evet savunuyorum? Artı 1 Eksi
Oğuzhan18 dedi: Adam ne güzel açıklama yapmış yoksa savunuyor musun o saçma şeyi? Genişletmek için tıkla... Evet savunuyorum?
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.207 Çözümler 3 29 Kasım 2021 #7 medgang dedi: Evet savunuyorum? Genişletmek için tıkla... O zaman keşke erkek olarak yaratılmasaydın kaderin çizilmiş evde kadınsı kıyafetlerinle takıl o zaman. Artı -1 Eksi
medgang dedi: Evet savunuyorum? Genişletmek için tıkla... O zaman keşke erkek olarak yaratılmasaydın kaderin çizilmiş evde kadınsı kıyafetlerinle takıl o zaman.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Kasım 2021 #8 medgang dedi: Evet savunuyorum? Genişletmek için tıkla... Artı 2 Eksi
medgang Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 80 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #9 Oğuzhan18 dedi: O zaman keşke erkek olarak yaratılmasaydın kaderin çizilmiş evde kadınsı kıyafetlerinle takıl o zaman. Genişletmek için tıkla... Cinsiyet anlayışınız bu kadar körse ben bir şey diyemem, homofobiksiniz. Artı 0 Eksi
Oğuzhan18 dedi: O zaman keşke erkek olarak yaratılmasaydın kaderin çizilmiş evde kadınsı kıyafetlerinle takıl o zaman. Genişletmek için tıkla... Cinsiyet anlayışınız bu kadar körse ben bir şey diyemem, homofobiksiniz.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Kasım 2021 #10 Para için kendilerini ne hale sokuyorlar. Ben de yaparım onu ayda kazanırım 400.000 TL, çekerim altıma Mercedes ama yapmıyorum, IQ var bende. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2021 Artı -1 Eksi
Para için kendilerini ne hale sokuyorlar. Ben de yaparım onu ayda kazanırım 400.000 TL, çekerim altıma Mercedes ama yapmıyorum, IQ var bende.