Hormon terapisi yapılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınsı görünmek istiyorum ve erkeklere ilgi duyuyorum sadece HRT yaptırmalı mıyım bunu sormuştum. Ek olarak konu troll değil.

Hocam aradan 3 hafta geçti ve yaptırdınız mı? Merak ettim cidden.

Çoğu insan artık doğal eş cinsel değil. Bir rol gibi oldu artık.

Bu konu 100 sayfaya kadar gider herhalde😄

Anladığım kadarıyla "bu aralar" hoşlanıyorsunuz, yani geçmişte heteroydunuz. Öyleyse yapmayın. Bende bir aralar biseksüelim zannediyordum fakat öyle bir şey yok, neden öyle zannettim bilmiyorum. Çoğu "eş cinsel insan" da bu durumda bence. Yani şu anlıksa yarın öbür gün pişman olursunuz. Bir de öneri verecek çok az kişi var, konu eşcinsellikten dine kadar değişti😀

Geçmiştede kızlara pek ilgi duyamadım.

Hocam aradan 3 hafta geçti ve yaptırdınız mı? Merak ettim cidden.

1 hafta önce yapmaya başladım şu anlık bir sorun yok.

Abla cinsiyet kimliğine güzelce bir karar ver önce. Bunun geri dönüşü yok çünkü. Kararını verdikten sonra da ona göre davran. Vücudunu daha fazla yaş almadan ya hormon terapisine sok ya da aynen devam et. Hrt herkeste aynı etkiyi yapmıyor, dert etme. Ayrıca burası biz lgbtqıa+ bireyler için pek kapsayıcı bir yer değil, dolayısıyla cishet erkeklerden fikir alma. Mücadelende her zaman yanındayım. Birlikte dayanışırız.

Ne mücadelesi abarttin, sanki çocuk savaşa gidiyor tüm foruma sallamışsin bir de.

Şu anda testosteron üretimini bloke eden bir takım ilaç kullanıyorum. Aynı zamandada östrojen hapları kullanıyorum.

Ailenizin bu konuda görüşü neydi? Ayrıca bu östrojen dediğimiz hormon meme büyümesinden tut bir sürü değişikliğe yol açıyor diye biliyorum. Ve hormon değişikliğinden de dolayı kısırlığa da yol açıyor sanırsam. Yani çocuğunuz olamayacak.

Ailenizin bu konuda görüşü neydi? Ayrıca bu östrojen dediğimiz hormon meme büyümesinden tut bir sürü değişikliğe yol açıyor diye biliyorum. Ve hormon değişikliğinden de dolayı kısırlığa da yol açıyor sanırsam. Yani çocuğunuz olamayacak.

Çocuğumun olup olmaması önemsiz ailemin görüşü ise tabii ki karşıt ama ben yine de kendi istediğim gibi yapacağım.

Güzel drama dönüş heeee. Bir de femboy olmak tamamen trans olmak değil abi. Yine o şanlı şeyin kalıyor. Feminensen estetik falan da gerekmiyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne drama dönmüş burada :)
Peki Hrt'nin çok büyük riskleri var mı? Sağlıksal olarak.

Henüz tahlil yaptırmadım fakat daha sonra gidip yaptırabilirim.
Hangi ilaçları kullandığına bağlı.

Güzel drama dönüş heeee. Bir de femboy olmak tamamen trans olmak değil abi. Yine o şanlı şeyin kalıyor. Feminensen estetik falan da gerekmiyor zaten.
Sözde FTM Femboy bile var. Ki internette gördüğün çoğu "femboy" (özde coping trans) zaten HRT alıyor 25 yaşından sonra vücut dayanmıyor çünkü.

Çocuğumun olup olmaması önemsiz ailemin görüşü ise tabii ki karşıt ama ben yine de kendi istediğim gibi yapacağım.

Hocam aradan 2-3 ay geçti. Neler oldu merak ettim bu 3 ayda? Değişim oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı