TheMarsupilami
Picopat
Hiçbir şey yapmayın. İleride o kemik iliğinden oluşan çocuklar arkadaki kpop dansçıları gibi olursa görürsün, deyip geçin.
Technopat'a değil.Merhaba.
TikTok'da her zaman görüyorum ve ihbarlamak istiyorum bazı 10 yaşından bile büyük olmayıp arkaya Kore'li dans eden kızları koyup erkekler ölsün kadın omuriliğinden sperm yapılabiliyor kadınlar erkekten daha üstün vb. şeyleri duyuyorum. Bunları nereye ihbar edebilirim?
Burada asıl nokta feministlik değil. Asıl nokta "erkekler ölsün". Bununda ufak bir suç olmadığını düşünüyorum sonuçta bir insanın ölmesini istemek ve bunu canlı yayından dünyaya duyurmak ne kadar yasal olabilir ki?
Erkekleri neden objeymiiş gibi görüyorsunuz. (!)Hocam erkeklerin tükürüğünden yumurta yapılabildiğini (!) biliyor muydunuz?
Hiçbir şey yapmayın. İleride o kemik iliğinden oluşan çocuklar arkadaki kpop dansçıları gibi olursa görürsün, deyip geçin.
Hocam bu kadar alıngan olmanıza gerek yok hayatınızda göremeyeceğiniz bir kişi için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.