Fen için çok mu geç kalındı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhabalar. Ben bu zamana kadar dershane ile birlikte daha çok Türkçe, Paragraf, Matematik, Geometri ve Probleme ağırlık verdim. Fen derslerinide dinledim ama tekrar edip sorularını çözmedim. Mesela dün gece 11’de dershaneden geldikten sonra gece 1’e kadar TYT Biyoloji çalıştım ve 1 konu bitirdim. Buna ağırlık vererek yetiştirebilir miyim konuları? Kimya ve Biyolojide yine iyiyimde Fizik çok kötü.

Hocam siz bu sınava hiç girmeyin bence. Daha gireceğiniz sınavları ve sınavların içeriğini bilmiyorsunuz.
Kardeşim AYT’de sözelci eşit ağırlıkçı adam neden fen çözsün? Şaka mısın sen?

Hocam fen diyorsunuz EA'lar da TYT fen çözüyor arkadaş haklı, yazsanız daha iyi olurdu adama atar yapmanıza gerek yok şu an.
Sadece TYT’de eksiğim olsa bu kadar neden stres yapayım? Bende de hata var. Kusura bakmayın.

Kardeşim AYT’de sözelci eşit ağırlıkçı adam neden fen çözsün? Şaka mısın sen?

Sadece TYT’de eksiğim olsa bu kadar neden stres yapayım? Bende de hata var. Kusura bakmayın.
Kardeşim falan bu üslup nedir anlamıyorum. Bu samimiyeti veya yüzü nereden buldunuz bilmiyorum. Konu açıp doğru düzgün derdinizi anlatamıyorsunuz, alanınızı sorunca kendinizce sert çıkış yapıyorsunuz. Başarılar dilerim, bu gidişle işiniz zor.

Kardeşim falan bu üslup nedir anlamıyorum. Bu samimiyeti veya yüzü nereden buldunuz bilmiyorum. Konu açıp doğru düzgün derdinizi anlatamıyorsunuz, alanınızı sorunca kendinizce sert çıkış yapıyorsunuz. Başarılar dilerim, bu gidişle işiniz zor.
Bende sana diyorum ki eşit ağırlıkçı bir adam neden fende konu eksiğim var diye strese girsin? TYT zaten kısa sürede halledilebilir. Hata bende diyorum yinede uzatıyorsunuz. Kendi bildiğiniz gibi yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı