LGS için çok mu geç kaldım?

Hayatı yaşamak için denemelerden 400 altı almaması lazım.

Koca bir hayat sadece bir denemeye bağlı oluyor demek ki.

400'ü sıralamaya vursak kaç bine denk gelir? Çok bilmediğimden soruyorum.

O sınav döneminde kaç kişi o küsurlerde yaparsa hocam her yıl değişiyor önceki sınav sonuçlarına bakmanızı tavsiye ederim.

O sınav döneminde kaç kişi o küsurlerde yaparsa hocam her yıl değişiyor önceki sınav sonuçlarına bakmanızı tavsiye ederim.
Ben ilk LGS'ye girdim. O dönem herkes bocaladığından anormal sonuç geldi ama artık sistem rayına oturmuş olmalı. Ondan az çok bir sonuç belli olur diye sormuştum.

Ortalama yüzdelik dilim olarak %10 filan oluyor.
O yüzdelikle bahsettiğimiz seviyedeki okullar olmaz. Normal bir nitelikli lise gelir onun da abartılacak tarafı yok. %2-3 ve üstündeki liseler bahsettiğimiz tarzda liseler. %4-6 yerine göre olabilir.

@Promos hocam son bir söz ile bitirmek istiyorum insan geleceği için sadece çok çalışması gerekmiyor farklı şeyler öğrenip kendini geliştirmesi gerekiyor ben kendimi yazılımda geliştirmek istiyorum aynı zamanda futbolum iyi derslerim de iyi ve okulum 90 OBP'li bir Anadolu lisesi 3-4 sene sonra ve o süre de kendimi geliştmeye devam edeceğim ve çeşitli sınavlara girip mesleğimi seçeceğim yani demek istediğim sadece ders çalışmakla ömür geçmez hayat sadece bundan ibaret değil iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı