LGS için çok mu geç kaldım?

13 yaşında aktivite yapmaz. 14 ve 15'inde lise hayatını dibine kadar yaşar. 11 ve 12. sınıfta tekrar derse gömülür. Üniversitesini kazandıktan sonra da ders ve sosyallik dengesini ayarlar. 24-25 yaşında mezun olup 20-40k maaşını alır. İşin sonunda hayatını da yaşamış olur.

Hocam neden bir çocuk 25 yaşında okulundan mezun olup 20k maaş alacak diye 13-15 yaşlarında kitaba deftere kafasını gömüyor onu da anlatsanıza.

Hocam neden bir çocuk 25 yaşında okulundan mezun olup 20k maaş alacak diye 13-15 yaşlarında kitaba deftere kafasını gömüyor onu da anlatsanıza.

Çünkü hayatı yaşamak için asgari ücretle eğlence yaşayabilir misin ihtiyaçlarını karşılayabilir misin böyle dediğine göre denemelerden Max 350 alıyorsundur sen.

Gerçekten iyiyse okul etkisi oluyor. Gerek hocalar gerek okuldaki öğrenciler. Normal liseden de mümkün ama 2 kat fazla çalışma gerektirir.

Kesin öyledir robert için geçerli olsa bile galatasaraya giden öğrencilerin hiçbiri saatlerce Instagram girip baba parasıyla girmez.

Hocam gerektiği yerde iyi arkadaşlarıyla günde 1-2 saat takılması spor yapması kendine zaman ayırması gerekiyor okul zaten zamanın birçoğunlunu alıyor ama o sınav dönemimde haklısınız biraz diş sıkması gerekiyor.

Çünkü hayatı yaşamak için asgari ücretle eğlence yaşayabilir misin ihtiyaçlarını karşılayabilir misin böyle dediğine göre denemelerden Max 350 alıyorsundur sen.

Hayatı yaşamak için denemeden 351 almak gerekiyor galiba o zaman size yaşadığınız hayatta mutluluklar :D

Hocam gerektiği yerde iyi arkadaşlarıyla günde 1-2 saat takılması spor yapması kendine zaman ayırması gerekiyor okul zaten zamanın birçoğunlunu alıyor ama o sınav dönemimde haklısınız biraz diş sıkması gerekiyor.

Biraz mı bir de gerektiği yerde 1 2 saat takılıp spor yapması imkansız o kadar zaman ayırmamalı 8.30 da okul başlasa 16:30 da bitse 30 dakika 1 saat dinlense 1 saat çalışsa sonra yemeğini yese sonra tekrar 1 saat çalışsa ödevlerini yapsa tekrarını yapsa vakti bitiyor zaten en fazla 1 2 saat ayırabilir.

Çalışmayınca işin sonunda bütün gününü harcayıp o parayı kazanmaktansa daha düzgün bir ortamda daha az çalışma saatiyle kazanabilir. Çalışmayan adam ticarete atılsa bile piyango vurmadıkça ne tatili olur ne de güneş gökyüzündeyken evine dönebilir.

Ayrıca ben size en kötü senaryoyu anlattım. Dövizle maaş alabilir ya da yurt dışına çıkabilir. Bu durumun karşılaştırmaya girme gereği olmadığından bahsetmek istememiştim.

Hayatı yaşamak için denemeden 351 almak gerekiyor galiba o zaman size yaşadığınız hayatta mutluluklar :D

Hayatı yaşamak için denemelerden 400 altı almaması lazım.

Biraz mı bir de gerektiği yerde 1 2 saat takılıp spor yapması imkansız o kadar zaman ayırmamalı 8.30 da okul başlasa 16:30 da bitse 30 dakika 1 saat dinlense 1 saat çalışsa sonra yemeğini yese sonra tekrar 1 saat çalışsa ödevlerini yapsa tekrarını yapsa vakti bitiyor zaten en fazla 1 2 saat ayırabilir.

Hocam bakın siz dikine gittikçe bende gitmek durumunda kalıyorum hayat şartları zaten nitelikli içinde zor ilçede okuyan içinde ama 25 yaşına kadar kitaptan başını kaldırmadıktan sonra ne yapılsın o 40k ile bu okullar çok çok abartılıyor birkaç istisna okul harici.

Hocam bakın siz dikine gittikçe bende gitmek durumunda kalıyorum hayat şartları zaten nitelikli içinde zor ilçede okuyan içinde ama 25 yaşına kadar kitaptan başını kaldırmadıktan sonra ne yapılsın o 40k ile bu okullar çok çok abartılıyor birkaç istisna okul harici.

Bak 25 yaşına kadar çok çalışmasına gerek yok ki LGS AYT TYT çalışsa yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı