Fen lisesini böyle hayal etmemiştim

@Geronix ve gerekli imkanlar da keşke sağlansa. Ülkemizde kalırlar.

Bence bunun zekayla, akılla alakası yok. Ahlakla, büyütmeyle vs. ilgili. Çünkü yüzde birlik dilime girmek öyle kolay bir şey değil! Milyon kişiden 4000. olmak kolay değil. Karakterle ilgili diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@One Face, aileler ve okullar eğitim kısmında başarısız oluyor maalesef. İş öncelikli olarak tabii ki ailede bitiyor ama gördüğüm kadarıyla da ailelerin çoğu başarısız oluyor.

Haklısın. Okullarda ahlak dersi de düzgün verilse keşke.

Okullarda ahlak dersi de düzgün verilse keşke.
Ahlak dersinin ilk ailede başlaması gerekirken o bile yok artık. Çocuğunu "adam olsun" diye okula gönderenini duydum. Madem bakmayacaksınız neden yapıyorsunuz?

Okullarda da ahlak dersi bir hocanın her sene gelip aynı şeyleri tekrarlamasından öteye geçmiyor.

Bir çıkış yolu yok galiba. Eğitim sistemi tamamen değişse bile bir nesil kayıp oldu olacak.

aynı sorun bendede var ben yeni liseye geçtim yani 9'um yapacak bişey yok -,----

Buna fen lisesi gözüyle bakma her insan farklıdır. Memnun olunmayacak bir şey göremedim eğer onlar çocuk oluyorsa sende çocuk ol, onlar ergen gibi davranıyorsa sende ergen gibi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…