Fender squier akustik alınır mı?

Benim tahminim teşhir ürünü olduğu yönünde.

Hocam çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla teşhir ürünü mağazalarda kullanıma açık olan herkesin denediği enstürmanlar bahsettiğimiz gitarın olduğu bölümde 1 adet teşhir ürünü vardı yan tarafında ise yaklaşık 10 adet kutulu ürün teşhir ürünlerinin kutuda satıldığını ilk kez duyuyorum soracağım onarımlı ise zaten almam ama teşhir ürünü ise alayim mi?

Not: Kast ettiğiniz Adana bölgesindeki zuhal müzik ise orada defalarca alışveriş yaptım.

Hocam belli bir parayla gideceğim yarın oraya galiba kutu içerisinde kılıf yok zuhal müzik hediye kılıf veriyor mu?

@kmlsat

Son düzenleme:
Hocam belli bir parayla gideceğim yarın oraya galiba kutu içerisinde kılıf yok zuhal müzik hediye kılıf veriyor mu?

@kmlsat

Verip vermediklerinden pek emin değilim o kadar uzun zamandır sıfır gitar almıyor zuhal müzikten (aşırı pahalı)

Hocam çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla teşhir ürünü mağazalarda kullanıma açık olan herkesin denediği enstürmanlar bahsettiğimiz gitarın olduğu bölümde 1 adet teşhir ürünü vardı yan tarafında ise yaklaşık 10 adet kutulu ürün teşhir ürünlerinin kutuda satıldığını ilk kez duyuyorum soracağım onarımlı ise zaten almam ama teşhir ürünü ise alayim mi?

Bence almanızda bir problem yok ne de olsa zarar verilecek bir şey gelmiyor başlarına sadece gelen insanlar deniyor zaten zarar görürse yerine yeni bir teşhir ürünü koyuyorlar (deneyenler "bu ne biçim gitar." demesin diye.)

Teşhirin bir sakıncası olmaz. Mağazadan gitar denediğinde teşhir ürününü alıyor insanlar zaten ben de dahil. Acak teşhir diye ürüne indirim yapıldığını ben hiç görmedim / duymadım. indirim sebebine teşhir yazıyorlar ise bilin ki; büyük ihtimalle tamirli ya da kusurludur.

Gitarı aldım indirim normal mağazaya özel bir imdirimmiş fabrika çıkışlı sıfırı gitar yaklaşık 20 dakikadır çalıyorum çok da hoşuma gitti.

Teşekkür ederim.

@kmlsat @Single_factor hocalarım rahatsız edeceğim ama aldığım gitarda sadece bir adet askı pimi var sattığım akustik gitarımda iki adet vardı akustiklerde klasiklerde olduğu gibi iple bağlayacak yer yok ben elimdeki askıyı nasıl takacağım gitara gitarı deldirip yeni pimmi taktırmam gerek benmi bilmiyorum?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

@kmlsat @Single_factor hocalarım rahatsız edeceğim ama aldığım gitarda sadece bir adet askı pimi var sattığım akustik gitarımda iki adet vardı akustiklerde klasiklerde olduğu gibi iple bağlayacak yer yok ben elimdeki askıyı nasıl takacağım gitara gitarı deldirip yeni pimmi taktırmam gerek benmi bilmiyorum?
Hayır sakın gitarı delmeyin. Gvdedeki ikinci pin denge merkezinde olmadığı için yamuk durur baş aşağı sarkar Akustik gitarlar. Tek pin olması doğrudur.

Aşağıdaki şekilde kullanacaksınız askıyı.

1719862759705.png

1719862792724.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı