Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

Hala şike diyorsun. Her yerden aklandk diyorum sana. Trabzon her yere başvurdu hiçbir sonuç alamadı. Senin demenle biz şikeci olacak değiliz. Al sana bu da 2010-2011 sezonu. Şimdi git ötede ağla!

Erol Bulut sağ olsun şu kadroyla taktiksiz yine günü hiç etti. Az adamsa da istifa eder.

Sen adamsın.

Puan tablosuna bakacaksak en büyük Galatasaray, o sezon 1 averaj farkı ile Trabzonspor şampiyon, geçin dalganızı, Beşiktaş büyüktür Fenevbahçe!

Hala aynı şeyi söylemeye devam edecek misin bilmiyorum ve umrumda da değil. Eki Görüntüle 933874
90'da Sergen desem çok kızar mısın?
Kediköy'de Pancu'yu hatırlarmısın?
Japon bayrağı sana ne hatırlatıyor?
Yıllar geçse bunları unutamazsın!

Bu sadece bir kıta, geriye kalanları tarihinizden büyük!

Yazdığın her şeye cevap verdim. Yazacak bir şeyin kalmayınca boş yapmaya başladın. Bana artık cevap atma. Senin gibilerle işim olmaz çünkü siz objektif olamazsınız.

Yazdığın her şeye cevap verdim. Yazacak bir şeyin kalmayınca boş yapmaya başladın. Bana artık cevap atma. Senin gibilerle işim olmaz çünkü siz objektif olamazsınız.

Beşiktaş büyüktür Fenevbahçe, bu kadar basit, objektif olamayan sizsiniz! Boş yapın anca, bugün hakeme takıldık, yarın ezilirsiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…