Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

Yazık gerçekten. BJK'lilere yazık. Bu adamlarla aynı takımı tutuyorsunuz. Son mesajım demiştim ama bu dediklerinizi görünce gerçekten BJK'lilerin bazılarının ne kadar yoksun olduğunu gördüm. Allah sabır versin iyi sosyaller bir daha karşılaşmamak dileğiyle. Göz ardı etmeyeceğim gülmek istediğim zaman içeriğinize bakıp gülerim artık.

Abi, Hayatımda futbol maçında ''şu olmasa'' gibi boş şeyler görmedim. Hangi kafadasınız siz? Altay olmasa herifler 500 gol yer. Çünkü kale boş. Vida olmasa gol atamazdık. Çünkü golü vida attı. Anlayana. Boş argümanlar sunmayın.

Yazık gerçekten. Bjk'lilere yazık. Bu adamlarla aynı takımı tutuyorsunuz. Son mesajım demiştim ama bu dediklerinizi görünce gerçekten bjk'lilerin bazılarının ne kadar yoksun olduğunu gördüm. Allah sabır versin iyi sosyaller bir daha karşılaşmamak dileğiyle. Göz ardı etmeyeceğim gülmek istediğim zaman içeriğinize bakıp gülerim artık.

Görüşürüz...

Yazık gerçekten. BJK'lilere yazık. Bu adamlarla aynı takımı tutuyorsunuz. Son mesajım demiştim ama bu dediklerinizi görünce gerçekten BJK'lilerin bazılarının ne kadar yoksun olduğunu gördüm. Allah sabır versin iyi sosyaller bir daha karşılaşmamak dileğiyle. Göz ardı etmeyeceğim gülmek istediğim zaman içeriğinize bakıp gülerim artık.

Bende sizin gibi bir takımın temsil ettiği ülkede yaşamak zorunda kalıyorum. Yoksunluğunuz tarihinizden belli oluyor. İçeriğime bakıp güleceğinize tuttuğunuz takımın tarihine ve başarılarına bakmak size fazlasıyla yeterli olur. Başka bir futbol konusunda tartışmak dileğiyle, iyi sosyaller...
Abi, Hayatımda futbol maçında ''şu olmasa'' gibi boş şeyler görmedim. Hangi kafadasınız siz? Altay olmasa herifler 500 gol yer. Çünkü kale boş. Vida olmasa gol atamazdık. Çünkü golü vida attı. Anlayana. Boş argümanlar sunmayın.
Kalede başka biri olsa demek istedim.

Hocam tanıdığım onca düzgün BJK'li arasına girdiniz. Ben anlatamıyorum bunlara siz anlatırsınız artık. Sanki biz FB büyüktür BJK ağlayın dedik hemen BJK büyük FB diyorlar. Her Fenerbahçe taraftarını aynı sanıyorlar. Anlamıyorum bazı insanları ya.

1616411508154.png

Şuraya bir kral bırakıyorum...

Abi, hayatımda futbol maçında "şu olmasa" gibi boş şeyler görmedim. Hangi kafadasınız siz? Altay olmasa herifler 500 gol yer. Çünkü kale boş. Vida olmasa gol atamazdık. Çünkü golü vida attı. Anlayana. Boş argümanlar sunmayın.

Hocam kalede başka biri olsa anlamında söylemiş olabilir mi acaba?

Bende sizin gibi bir takımın temsil ettiği ülkede yaşamak zorunda kalıyorum. Yoksunluğunuz tarihinizden belli oluyor. İçeriğime bakıp güleceğinize tuttuğunuz takımın tarihine ve başarılarına bakmak size fazlasıyla yeterli olur. Başka bir futbol konusunda tartışmak dileğiyle, iyi sosyaller...

Kalede başka biri olsa demek istedim.
Futbolu eğlenmek için izliyorum sizin gibi Bejeke büyüktür Febe demek için değil. Kalede başka birinin olması değiştirmez. Biri başka şutu kurtarır diğerini yer, diğeri onu kurtarır bunu yer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı